Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που απολαμβάναμε φέτος στους τηλεοπτικούς Συμπέθερους από τα Τίρανα στο MEGA αλλά και στο ανατρεπτικό σόου του ΣΚΑΪ «The Masked Singer» μιλά για την επιστροφή των Συμπέθερων στο σανίδι σε σκηνοθεσία Σταύρου Καραγιάννη αλλά και το γεγονός ότι ακόμα ο κόσμος την αποκαλεί Ζουμπουλία από τη σειρά που πρωταγωνιστούσε, Παρά Πέντε.

Η αγαπημένη ηθοποιός δήλωσε με ειλικρίνεια τι θα απαντούσε αν της έκαναν πρόταση για την πολιτική. Η Ε. Κωνσταντινίδου παραδέχθηκε ότι θα το έκανε. Όχι όμως να γίνει βουλευτής αφού κάτι τέτοιο δεν την ενδιέφερε. Θα μπορούσε όπως λέει να δει τον εαυτό της να ασχολείται με πολιτιστικές δράσεις που θα έδιναν χαρά στον κόσμο και θα ήθελε να μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες που θα ήταν ικανές γι αυτό. Το υπόλοιπο, θεωρεί ότι είναι ένα παιχνίδι του οποίου οι όροι δεν της αρέσουν.

Η ίδια τονίζει ότι με τις καλύτερες προθέσεις να ξεκινήσει κάποιος, εμπλέκεται σε καταστάσεις που καταπατούν τις αρχές της. 

«Θα μου άρεσε να είμαι σε έναν χώρο όπου θα φροντίζω παιδιά ή αστέγους ή εξαρτημένους. Εκεί θα ήθελα να προσφέρω. Πολιτική δεν υπάρχει. Κατ’ αρχάς βλέπουμε ότι δεν υπάρχει το αντίπαλον δέος. Δεν ακούμε καμία φωνή από την αντιπολίτευση. Δεν αφήνουν να ακουστούν. Είναι εφιαλτικό αυτό να γίνονται μεθοδευμένες τέτοιες κινήσεις να το ξέρουμε, να το δεχόμαστε και να μην κάνουμε τίποτα» δηλώνει η ηθοποιός.

Τέλος, η Ε. Κωνσταντινίδου παραδέχθηκε ότι δεν λέει τίποτα στην κόρη της παρά μόνο ό,τι απόφαση και να πάρει στη ζωή της να την παίρνει για κάποιο λόγο και μέσα από αυτή να μαθαίνει κάτι.