Η Ελένη Τσολάκη βρέθηκε στο After Dark του Open και παραχώρησε στον Θέμη Γεωργαντά μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα αναφέρθηκε στο σχόλιο που είχε κάνει ο παρουσιαστής, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει τη συνεργασία μαζί της ως «τη χειρότερη που έχει κάνει ποτέ».

 

«Δεν έχω σχολιάσει ποτέ δηλώσεις, αφενός γιατί δεν μου αρέσει αυτός ο δημόσιος διάλογος και αφετέρου, γιατί με ανθρώπους που έχουμε μοιραστεί 5 πράγματα εκτιμώ τη διαπροσωπική μας σχέση. Κρατάω μόνο τα θετικά και αν με κάποιον άνθρωπο δεν ταιριάζω, δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ. Δεν θα έβγαινα ποτέ να απαντήσω σε κάτι τέτοιο και να μου απαντούσε μετά εκείνος. Δεν βρίσκω τον λόγο».

Στη συνέχεια, αναφορικά για τον Γρηγόρη Γκουντάρα, δήλωσε: «Δεν υπάρχει χειρότερη συνεργασία. Μπορώ να σου πω συνεργασία που δεν ταίριαξα πολύ, συνεργασία που δεν πήγε όπως την περίμενα, συνεργασία που οι προσδοκίες μου ήταν μεγαλύτερες από αυτές που επαληθεύτηκαν. Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αλλά αυτά τα χειρότερη, καλύτερη και αυτές τις μεγάλες κουβέντες δεν θα τις πάρεις από μένα. Η αλήθεια είναι πως μετά το τέλος της εκπομπής δεν είχαμε μιλήσει για χρόνια. Μου έστειλε ένα μήνυμα μες στα Χριστούγεννα που ήμουν στο νοσοκομείο».

Ελένη Τσολάκη: Θέλω πολύ να γίνω μανούλα

Για την προσωπική της ζωή και το γάμο της που μετρά 4,5 χρόνια αλλά και για την επιθυμία της να γίνει μανούλα, μίλησε η Ελένη Τσολάκη στον Θέμη Γεωργαντά.