Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» στο MEGA παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Ψυχούλη η οποία παραδέχθηκε πως ήταν μια υπερπροστατευτική μητέρα. Επίσης ζήτησε συγγνώμη από τον γιο της για τα λάθη που έκανε στο μεγάλωμά του ενώ μίλησε για την απόφαση της να εγκαταλείψει την Αθήνα και να μείνει μόνιμα στο Βόλο. Επιπλέον αναφέρθηκε και στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

«Πρέπει να αγαπήσεις τόσο πολύ ένα μέρος, που να πεις εγώ εδώ θέλω να μείνω. Πλέον μου είναι πολύ δύσκολο να έρθω στην Αθήνα» ανέφερε αρχικά η Ελένη Ψυχούλη μιλώντας για την απόφαση της να μετακομίσει στο Βόλο.

«Πλέον μου είναι πολύ δύσκολο να έρθω στην Αθήνα. Δεν το αντέχω. Πρέπει να βρεις ένα μέρος να σου αρέσει πολύ και να πεις εδώ θέλω να μείνω. Άπαξ και βρεις αυτό το μέρος, αρχίζεις να πηγαίνεις και αρχίζεις να μελετάς: τι θα μπορούσα να κάνω εδώ;», εξομολογήθηκε η Ελένη Ψυχούλη και δήλωσε για το μεγάλωμα του παιδιού της:

«Ο γονιός είναι και παιδεμός. Έχασα δέκα χρόνια από τη ζωή μου όταν άνοιξε την πόρτα και άρχισε να έρχεται στις 3 και στις 4. Δεν μίλησα όμως καθόλου. Κοιμόμουν πάνω στο κινητό, το πρωί είχα γύρισμα στις 6, αλλά δεν του έλεγα τίποτα. Αυτό έπρεπε να το περάσουμε και οι δύο. Αυτός να μάθει να επιβιώνει στον δρόμο μόνος του και εγώ να του επιτρέψω την ελευθερία του».

 

«Έχουμε πολλές ευκαιρίες, αρκεί να μην πεθάνουμε νωρίς. Μπορούμε τη ζωή μας να την επανεφευρίσκουμε ανά πάσα στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Ψυχούλη και στη συνέχεια είπε για την τηλεόραση:

«Είμαι σε συζητήσεις, δεν ξέρω τι θα γίνει. Η τηλεόραση αγαπά πιο πολύ τις κλασικές γυναίκες γιατί ταυτίζεται περισσότερος κόσμος. Εγώ είμαι λίγο στα outsider. Αλλά τουλάχιστον είμαι αληθινή και νομίζω ότι αυτή την αλήθεια την εκτιμά ο κόσμος».

«Το χέρι του παιδιού μου νομίζω το άφησα στα 15 από το φόβο μου ότι θα το κλέψουν. Εκεί τα παιδιά βγαίνουν και παίζουν μονά τους. Δεν υπάρχει περίπτωση ν’ αγχωθώ αν είμαι καλή μανά. Είμαι άνθρωπος και αποδέχομαι το λάθος μου. Μου είχε πει κάποτε ο γιος μου “αρκεί να είσαι μάνα για να είσαι κατηγορουμένη.Έχω φίλους δεν χρειάζομαι και το παιδί μου. Το παιδί μου χρειάζεται μάνα και αυτός έχει φίλους. Όπως το παιδί το εκπαιδεύεις στα πάντα πρέπει να το εκπαιδεύσεις και στις σχέσεις», τόνισε η Ελένη Ψυχούλη.

«Είμαι από τα outsider της τηλεόρασης, αλλά τουλάχιστον είμαι αληθινή»

Μιλώντας για την τηλεόραση και τα βήματα που έχει κάνει σε αυτή, η Ελένη Ψυχούλη είπε: «Έκανα πολλές διαφορετικές καριέρες τις οποίες επειδή ήταν επιλογή μου όλες τις πέτυχα μέχρι που άρχισα να βαριέμαι. Έχουμε αμέτρητες ευκαιρίες αρκεί να μην πεθάνουμε νωρίς. Μπορούμε τη ζωή μας να την επανεφευρίσκουμε ανά πάσα στιγμή. Θα ήθελα να μην χάσω τη περιέργεια μου για τα πράγματα και τις διαφορετικές εκδοχές ζωής που θα μπορούσα να ζήσω. Είμαι από τα outsider της τηλεόρασης, αλλά τουλάχιστον είμαι αληθινή».