Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στο πλατό στο πλατό της εκπομπής, «Ελένη», με τη βοήθεια του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου το μεσημέρι της Δευτέρας, 1η Ιουλίου.

Η παρουσιάστρια φορούσε επίδεσμο στο ένα πόδι της, αφού όπως αποκάλυψε την Παρασκευή πριν την έναρξη της εκπομπής της γλίστρησε και χτύπησε, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει να βγει στον αέρα.

Η παρουσιάστριααφού μπήκε στο πλατό με τη βοήθεια του συνεργάτη της, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου, είπε με χιούμορ: «Καλό σας μήνα! Μην σας πιάσει το κακό μάτι. Και καμιά φορά, αυτοθαυμαζόμαστε, λες: “Τι καλά που τα έχω κάνει όλα!”. Να! Πάρε ένα πόδι».

Και πρόσθεσε: «Έφαγα ένα γλιστριματάκι την Παρασκευή, γι αυτό δεν με είδατε στην έναρξη, γιατί μέχρι να βγάλω το ένα πόδι, να βάλω το άλλο πόδι, ξεκίνησε η εκπομπή, πάλι καλά δεν λέτε που δεν τέλειωσε. Ευτυχώς που με είδατε να λέτε…. Λίγο φυσιοθεραπείες, λίγο το φλατ που φοράω, λίγη διάθεση να έχουμε… και γελάω μόνη μου με τα χάλια μου και το μπαταρισμένο πόδι μου… Μου έλεγε ο γιατρός: “Πονάς;” και εγώ του έλεγα: “Όχι”, κοίτα που έχω γίνει και λοκατζής….».

«Γλωσσοφαγιά! Μάτι», σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Λοιπόν, ας τα αφήσουμε τα δικά μου τα ορθοπαιδικά…», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε όσα είπε η παρουσιάστρια