Ένα ακόμη ζευγάρι αποχώρησε εκτάκτως από το DWTS. Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως το μουσικοχορευτικό σόου θα ρίξει αυλαία νωρίτερα από το προγραμματισμένο. Στο σόου του STAR και έχοντας στο πλευρό της τον Λάμπρο Φισφή, η Βίκυ Καγιά προχώρησε στην παρουσίαση της επιτροπής αλλά και στα εναπομείναντα ζευγάρια.

Στην κριτική επιτροπή είναι οι Έλενα Λιζάρδου, ο Jason Roditis, η Μαρία Λαμπροπούλου και  Στέφανος Δημουλάς.

Τα πέντε εναπομείναντα ζευγάρια κλήθηκαν να δώσουν εκ νέου τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν την παραμονή στο λαμπερό σόου χορού του STAR. Για κάποιον ή κάποια, όμως, μη επαγγελματία χορευτή, αυτή έμελλε να είναι η τελευταία φορά που χόρεψε στο παρκέ του DWTS.

Κάτι που, όπως κάθε φορά, η Βίκυ Καγιά έπρεπε να ανακοινώσει στο τέλος της βραδιάς. Και το ζευγάρι που αποχώρησε από το DWTS είναι ο Έντουαρντ Στεργίου και η παρτενέρ του, η Ελισάβετ Μαντάνη.


Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως η παρουσιάστρια αιφνιδίασε τους τηλεθεατές ανακοινώνοντας πως το σόου χορού θα ρίξει πρόωρη αυλαία την ερχόμενη κιόλας Παρασκευή 28 Ιανουαρίου. Ο λόγος, όπως τόνισε η Βίκυ Καγιά, είναι ο φόβος νέων κρουσμάτων κορονοϊού στους συμμετέχοντες και σε μέλη της παραγωγής.

Επιστροφή για την Μαρίνα Λαμπροπούλου

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μετά από χρόνια απουσίας από την τηλεόραση φέτος επέστρεψε σε έναν ρόλο – έκπληξη. Κάθε Παρασκευή βράδυ την απολαμβάνουμε σε ρόλο κριτή στο «Dancing With The Stars».

Στα πρώτα live του διαγωνισμού χορού πολλοί θεώρησαν ότι είναι πολύ αυστηρή. Όμως στη συνέχεια ήταν εκείνη που χάρισε τα περισσότερα 10άρια στους διαγωνιζόμενους.