Στο πάρτι γενεθλίων του Αλί, στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί οι οικογενειακοί φίλοι για να του ευχηθούν στη σειρά Άπιστος του ΣΚΑΪ, η Ντερίν δυναμιτίζει την εορταστική ατμόσφαιρα με μία αποκάλυψη για την Ασιγιά. Τότε η τελευταία αναγκάζεται να αντεπιτεθεί και να αποκαλύψει ένα ψέμα της κοπέλας, το οποίο κρύβει τον τελευταίο καιρό από τον Βολκάν και αφορά την ψεύτικη εγκυμοσύνη της.

Ωστόσο, τις επόμενες ημέρες η Ασιγιά καταλαβαίνει πόση καταστροφή μπορεί να προκαλέσει μία αγάπη και προσπαθεί να βοηθήσει την κοπέλα να ξεπεράσει τις εμμονές της, με την Ντερίν να προσποιείται ότι δέχεται τη βοήθειά της.

Άπιστος: Τραγικές εξελίξεις!

Κάποια στιγμή, οι δύο γυναίκες δείχνουν να κάνουν ανακωχή και μπαίνουν στο αυτοκίνητο για να επιστρέψουν μαζί στην πόλη. Στη διαδρομή, όμως, η Ντερίν χάνει τον έλεγχο των συναισθημάτων της και οδηγεί το αυτοκίνητο στο χείλος ενός γκρεμού. Οι γυναίκες αρχίζουν να καβγαδίζουν, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει στον γκρεμό. 0 Βολκάν, ο οποίος έχει ενημερωθεί τυχαία για αυτή την εξέλιξη, προσπαθεί να σταματήσει αυτόν τον πόλεμο, αλλά μάταια. Δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτα για να αποτρέψει την καταστροφή. Έπειτα, ενημερώνεται για το ατύχημα και σπεύδει στο σημείο. Αφού βγάζουν την Ασιγιά και την Ντερίν από τη θάλασσα, τις μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Η πρώτη καταφέρνει να διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ η Ντερίν έχει πάθει μία σοβαρή ζημιά και πρέπει να μείνει καθηλωμένη σε αναπηρικό καρότσι. Ύστερα από αυτό το συμβάν, ο Βολκάν αποφασίζει να αφιερωθεί αποκλειστικά στη φροντίδα της.

“Εξι μήνες μετά, η Ασιγιά έχει μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τον Αλί και τη Νιλ και εργάζεται πλέον ως γιατρός στη μονάδα επειγόντων περιστατικών.