Το σχέδιο της Ντερίν στη σειρά Άπιστος του ΣΚΑΪ, για να ενοχοποιήσει την Ασιγιά για την απαγωγή της, καταλήγει σε φιάσκο και ο Βολκάν της ανακοινώνει την απόφασή του να πάρουν διαζύγιο. Όμως τόποτα δεν θα είναι τόσο εύκολο. Όταν έρχεται η ώρα οι δύο γυναίκες να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους, τις περιμένει άλλη μία τραγωδία!

Η Ασιγιά αποφασίζει να ξεκαuαρίσει την κατάσταση με την Ντερίν και τον Βολκάν, κι όταν πια ανακαλύπτει το ψέμα που έχει πει η Ντερίν αναφορικά με την εγκυμοσύνη της, δεν μπορεί παρά , να πάει να την αντιμετωπίσει. Εκείνη προτείνει να απομακρυνθούν με το αυτοκίνητο για να μιλήσουν οι δυο τους, αλλά πάνω στην έντάση, καταλήγουν να πέφτουν από έναν γκρεμό στη Θάλασσα! Με τα πολλά, η Ασιγιά καταφέρνει να βγει από το αυτοκίνητο και μάλιστα σώζει και την Ντερίν, η οποία όμως έχει τραυματιστεί σοβαρά και, όπως της ανακοινώνουν οι γιατροί, δεν θα μπορέσει να ξαναπερπατήσει. “Εξι μήνες μετά, η Ασιγιά έχει μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τον Αλί και τη Νιλ και εργάζεται πλέον ως γιατρός στη μονάδα επειγόντων περιστατικών.

 

Ετοιμάζεται όμως να επιστρέψει στη Ραιδεστό για το γάμο της Μπαχάρ και του Μελίχ, στον οποίο θα είναι μάρτυρας. Καθ οδόν για την πόλη, αυτή, ο Αλί και η Νιλ γίνονται μάρτυρες ενός φοβερού αυτοκινητικού δυστυχήματος και η Ασιγιά τρέχει να σώσει τον οδηγό και τον συνοδεύει στο νοσοκομείο. Στο μεταξύ, ο Βολκάν αποκαλύπτει στον Σελτσούκ στη σειρά Άπιστος,  ότι έχει φροντίσει να βρει και αυτός δουλειά στην Πόλη και, μόλις καλυτερέψει η Ντερίν, σκοπεύει να πάρει την κόρη του και να πάει να ζήσει μαζί με την Ασιγιά και τον Αλί. Παρόλο που εκείνος τον προειδοποιεί ότι η Ασιγιά δεν θα τον δεχτεί ποτέ πίσω, ο Βολκάν τον αγνοεί, σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Πάντως, η Νιλ εξομολογείται στην Ασιγιά ότι άκουσε τον Αλί να λέει στους φίλους του ότι μισεί τη ζωή στην Πόλη, αλλά δεν το λέει γιατί ξέρει ότι η μητέρα του είναι πιο χαρούμενη εκεί. Λίγο αργότερα, η φίλη του, η Σελέν, στέλνει στην Ασιγιά ένα βίντεο στο οποίο οι συμμαθητές του Αλί τον εξευτελίζουν και τότε η Ασιγιά συνειδητοποιεί πόσο δύσκολα περνά ο γιος της εξαιτίας των δικών της αποφάσεων.