Ο ΑΝΤ1 βλέποντας ότι ο κόσμος θέλει και την κωμωδία του, αναμένεται να προχωρήσει σε… δραστικές αλλαγές και βάζει το γέλιο προτεραιότητα!

Δύο κοσμοι εκ διαμέτρου αντίθετοι, ένα μαιευτήριο και μια αναγκαστική συγκατοίκηση, «γεννούν» μία μόνο ερώτηση: «Ποιοs Παπαδόπουλοs;». Ιδού η απορία! Η καινούρια κωμική σειρά του ΑΝΤ 1 έρχεται τον Σεπτέμβριο του 2022 και θα αναστατώσει τις ζωέs δύο οικογενειών, χαρίζονταs στους τηλεθεατέs μοναδικέs στιγμέs γέλιου.

Εξαιτίαs μιας συνωνυμίας, δύο μωρά μπερδεύονται στο μαιευτήριο και μεγαλώνουν με τη λάθοs οικογένεια. Χρόνια μετά, όταν το λάθοs αποκαλύπτεται, οι πλούσιοι αριστοκράτες Παπαδόπουλοι θα αναγκαστούν να φιλοξενήσουν στην έπαυλή τους τους φτωχούs και άξεστουs Παπαδόπουλους, για χάρη των… γιων τους. Το σενάριο του «Ποιοs Παπαδόπουλοs;» υπογράφουν ο Βασίλης Ρίσβαs και η Δήμητρα Σακαλή, ενώ οι ήρωεs «ακροβατούν» μεταξύ κωμικών καταστάσεων υπό τις σκηνοθετικέs οδηγίεs του Βασίλη Μυριανθόπουλου.

Όμως και η Μαρία Γεωργιάδου ετοιμάζει νέο σίριαλ για το κανάλι του Αμαρουσίου. Μετά τις δραματικές σειρέs «Γυναίκα χωρίs όνομα» και «Ηλιοs», Θα συνεχίσει για μία ακόμη σεζόν τη συνεργασία τηs με τον ΑΝΤ1. Η σεναριογράφος και ηθοποιόs έχει στα σκαριά μια νέα δραματική σειρά με δικαστικό άρωμα, στο επίκεντρο τηs οποίαs βρίσκεται μια εισαγγελέαs που ερευνά μια υπόθεση δολοφονίαs. Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν άμεσα και ακούγεται ότι το όνομα που έχει συζητηθεί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι αυτό του Μιχάλη Λεβεντογιάννη.

«Εκτός υπηρεσίας»
Αυτός είναι ο τίτλος της πρώτης σειράς που έχει ήδη πάρει το πράσινο φως. Πρόκειται για μια αστυνομική κωμωδία το σενάριο της οποίας υπογράφουν ο Μάκης Πιτταράς και ο Θωμάς Τσαμπάνης, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Κεχαγιά. Σύμφωνα με το σενάριο, όλα εξελίσσονται σε ένα ήσυχο χωριό στη μέση του πουθενά.