Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να ασχολείται με τα καλλιτεχνικά και να έχει δει τα όσα περίεργα ακούγονται για τη νύχτα ιδίοις όμμασι, αλλά φαίνεται πως είναι ένας παραδοσιακός τύπος που φροντίζει να εκφράζει την άποψή του μέσα από το βήμα, που του παρέχει η εκπομπή στο OPEN Καλοκαίρι #yes, χωρίς να υπολογίζει αν ξενίζει με τις θέσεις που αντιπροσωπεύει.

Έτσι, και με αφορμή το νέο τραγούδι της Βανέσας Αδαμοπούλου «Χώρισα χθες» με το οποίο όπως είπε ήθελε να απενοχοποιήσει τον χωρισμό, δημιουργήθηκε μία περίεργη στιγμή έντασης ανάμεσα στον ίδιο και τους υπόλοιπους παρουσιαστές της εκπομπής.

Ο Ροδίτης καλλιτέχνης που έχει γράψει μεγάλες επιτυχίες εξέφρασε τη γνώμη του αναφορικά με τα ζευγάρια που επιλέγουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους προκάλεσε αμηχανία στο πλατό.

«Μήπως φταίει… Περίμενε ρε Μαριάντα. Μήπως φταίει η νέα γενιά; Εσένα ο μπαμπάς σου κι η μαμά σου γιατί είναι μαζί; Εγώ έχασα τον πατέρα μου, αλλά θα ήταν μαζί με τη μαμά μου. Ξέρω τον θείο μου και την θεία μου μαζί, παππούδες και γιαγιάδες. Μήπως φταίει η ζωή που προχωρά κι αλλάζει; Α αυτός είναι πιο ωραίος, α αυτός έχει αμάξι, α αυτός είναι λεφτάς» είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Όχι, μιλάς για τελείως διαφορετικό τύπο γυναίκας. Όταν γίνεσαι μαμά, δεν τα βλέπεις αυτού του είδους τα ερεθίσματα» απάντησε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Μαριάντα! Είδα τον μπαμπά σου και τη μαμά σου πολύ ωραία» τόνισε ο τραγουδιστής με την Μαριάντα Πιερίδη να τονίζει: «Οι γονείς μου είναι πολύ αγαπημένο ζευγάρι».

«Γιατί οι παλιοί είναι έτσι κι οι σύγχρονοι πάντα χωρίζουν κι είναι διαφορετικοί; Τι έχετε πάθει και χωρίζετε όλοι εσείς;» αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής.

«Μας την λέει ο Τριαντάφυλλος, έτσι;» πρόσθεσε η Βανέσα Αδαμοπούλου.

«Απίστευτο έτσι; Θέλουμε μία ολόκληρη εκπομπή και θα σου απαντούσα πραγματικά… Να το πω με μία επικεφαλίδα; Οι γυναίκες είμαστε πιο ανεξάρτητες τώρα, δεν βασιζόμαστε σε κανένα. Στις εποχές εκείνες οι γυναίκες βασίζονταν επάνω στους άντρες τους… Η κάθε μάνα εκείνες τις εποχές τραβούσε τον δικό της Γολγοθά» τόνισε η Μαριάντα Πιερίδη.

 

Τριαντάφυλλος: Όσα είπε περί χωρισμών

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star 2: Μυαλό δε βάζει ο Ατζούν-Θέλει πάλι τη Δαλάκα!

F1: Daniel Ricciardo αποκαλύπτει πως… με το μοντέλο WAG, είναι ερωτευμένος!

Ο Τριαντάφυλλος «καρφώνει» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Ωραία είναι αλλά ούτε το τηλεκοντρόλ μου δεν τη θέλει!