Ο Τριαντάφυλλος ξεσπάθωσε σήμερα (26/7) στην εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι #yes κατά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, που από τη νέα σεζόν θα παρουσιάζει την εκπομπή Shopping Star στο Star στη θέση της Βίκυς Καγιά.

Νωρίτερα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είχε αναφερθεί στο μοντέλο και παρουσιάστρια για το κυνηγητό με τους παπαράτσι στην Μύκονο. Εκεί ακριβώς ήταν που πήρε το λόγο ο παρουσιαστής της εκπομπής και έκανε ένα καυστικό σχόλιο τόσο για την Ηλιάνα όσο και για το Love Island.

«Όταν είσαι στην Μύκονο και ξέρεις ότι εκεί πέρα υπάρχουν κάποια δεδομένα και δημοσιογράφοι και κάμερες, ξέρεις ότι θα συναντήσεις ανθρώπους οι οποίοι με μεγάλη χαρά θα σε προσεγγίσουν γιατί θεωρούν ότι είσαι προετοιμασμένος για αυτό’ είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Ο Τριαντάφυλλος τότε είπε «Δηλαδή αυτό το είσαι της τηλεόρασης. Είναι το Shopping Star είναι πια τόσο τεράστιο; Το Shopping Star θα παρουσιάσει, όχι το Fame Story ή ήρθε ξανά η Ρούλα Κορομηλά; Χαλαρώστε λίγο. Είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μεγάλο όνομα; Δεν έγινε και κάτι, μην τρελαίνεστε! Σου εξηγώ ότι είχε μία αποτυχία που ήταν το Love Island, το οποίο δεν το έβλεπε ούτε το τηλεκοντρόλ μου. Πήγα να κάνω το τηλεκοντρόλ έτσι και μου έλεγε τι κάνεις; Άλλαξέ το. Πολύ ωραία, όμορφη και καλή είναι, αλλά δεν έγινε και κάτι. Κάτσε να δούμε τι θα γίνει. Η Βίκυ Καγιά είναι star. Έτσι είναι η ζωή, αλλά αποτυχία στην αποτυχία δεν γίνεται».

 

Τριαντάφυλλος: Δείτε τις δηλώσεις του