Ο Λάκης Γαβαλάς δηλώνει έτοιμος για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο πασίγνωστος μόδιστρος και επιχειρηματίας είναι σε κατάσταση ετοιμότητας για το Survivor σύμφωνα τουλάχιστον με τα δικά του λεγόμενα!

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας  βρίσκεται στο νησί της Πάτμου, κάτι που έκανε ο ίδιος γνωστό, από όπουδημοσίευσε ένα βίντεο στο tiktok, στο οποίο κάθεται πάνω σε έναν βράχο δίπλα στη θάλασσα και μιλά μέσα από ένα κοχύλι.

Απευθυνόμενος στον Τούρκο παραγωγό του ριάλιτι επιβίωσης, ο Λάκης Γαβαλάς έστειλε το δικό του μήνυμα για το ενδεχόμενο της συμμετοχής του στο Survivor.

«Μα επιτέλους, πότε θα με καλέσουν στο Survivor; Πρέπει να μιλήσω με το κοχύλι για να με ακούσει ο παραγωγός, Ατζούν;» ακούγεται να λέει, χρησιμοποιώντας το κοχύλι σαν ακουστικό τηλεφώνου.

@lakisgavalasofficial Σε αναμονη για το survivor 5😂😂 #patmos #survivor2022 #acunmedya #evridikipapadopoulou #patmos #lakisgavalas #fouryou #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – LakisGavalasOfficial

Θα είναι ο Λάκης Γαβαλάς, μέλος της ομάδας των Διασήμων από το ριάλιτι επιβίωσης;

Την περασμένη χρονιά έγινε γνωστό πως πουλήθηκε η βίλα που είχε στη Μύκονο, η οποία αποτελείται από κτήμα 4.804 τ.μ., υπόγειο 149,30 τ.μ ισόγειο 241,20 τ.μ., πρώτο όροφο 133,11τ.μ και πισίνα με επιφάνεια 120 τ.μ. «Σε τιμή οικοπέδου Ελευσίνας, για 1.9 εκατομμύριο ευρώ. Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου. Το είχα νοικιασμένο σε κάποιους που ούτως ή άλλως δεν μου έδιναν το ενοίκιο. Η Μύκονος δεν είναι για μένα αυτό που ήταν, αλλά χαίρομαι που νέοι άνθρωποι ανακαλύπτουν τη δική τους Μύκονο» επισήμανε ο Λάκης Γαβαλάς. Η κατάσχεση έγινε για ποσό 300.000 ευρώ που αποτελεί μέρος του συνολικού επιταχθέντος ποσού.