Η γνωστή influencer αλλά και τηλεπερσόνα, Super Κική ανακοίνωσε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram ότι θα γίνει μανούλα και θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί!

Μάλιστα η ίδια δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της από μια παιδική χαρά στις οποίες ποζάρει με το υπερηχογράφημα του μωρού τους ανακοινώνοντας τα ευχάριστα νέα.

Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Super Κική αποκάλυψε πως το μωρό που θα φέρει στον κόσμο θα το μεγαλώσει χωρίς τον σύντροφό της αφού πλέον δεν είναι μαζί και υποσχέθηκε πως θα του δώσει όλα όσα δεν πήρε εκείνη στην παιδική της ηλικία.

«Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι … να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται .. Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ … πρώτον γιατί ΜΠΟΡΩ ..
και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ότι είχαμε … παρ όλα αυτά ότι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι … θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου» έγραψε η Super Κική.

Δείτε την ανάρτηση

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super Kikii (@super_kikii)

 

Ποιοι θα είναι όμως οι νονοί του μωρού; Η influencer μας ενημέρωσε ότι έχει ήδη κλείσει το ζευγάρι που θα γίνουν οι πνευματικοί γονείς του μωρού.
Η Super Κική λοιπόν αποκάλυψε λίγο αργότερα ότι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Αγγελική Μανουσάκη θα μοιραστούν αυτή την τιμή.