Η Super Κική μίλησε για το cancel influencers που προέκυψε μετά την υπόθεση της Θεσσαλονίκης και τις κατηγορίες βιασμού σε βάρος της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα. «Δεν με αγχώνει να με πάρει η μπάλα, με το cancel influencer ήθελα και με πήρε η μπάλα. Η αλήθεια ήταν υπέρ μας και είχαν μπλεχτεί άτομα που ήταν «μεγάλοι καρχαρίες» που δεν μπορούσες να κάνεις κάτι. Δεν είχα ταραχθεί γιατί είναι μεγάλη αυτοκρατορία για να πέσει», ανέφερε αρχικά.

 

Για την τηλεόραση και τις προτάσεις για ριάλιτι η Super Κική είπε πως, «Δεν θα ήθελα να γίνω πανελατζού θα γίνω παρουσιάστρια. Μου έκαναν πρόταση για το Asia Express με τον Τζέιμς Καφετζή. Δεν πήγα γιατί τα χρήματα που μου έδωσαν ήταν λιγότερα από αυτά που βγάζω στο Instagram».

 

«Θα ξεπουλιόμουν εάν έκανα κάτι που ήταν έξω από εμένα. Για παράδειγμα έαν πήγαινα σε εκπομπή με τον Λιάγκα», πρόσθεσε. «Στο podcast που έκανα πέρσυ είχα δυστυχώς αφεντικό τον Σταύρο Θεοδωράκη. Μία μέρα με πήρε ο Σταύρος Θεοδωράκης και μου είπε ότι ή θα φέρετε τους χορηγούς σας και θα παίρνετε τα μισά ή θα σταματήσουμε τη συνεργασία, και φυσικά του είπα ότι θα φύγουμε», αποκάλυψε η Super Κική.

Super Κική: Τι είχε πει η κωμικός πριν μερικούς μήνες

Η κωμικός είχε μιλήσει τον περασμένο Οκτώβρη για την εμπειρία της στο 2night Show του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων ανέφερε πως «υπέφερε». Η ίδια εννοούσε, όπως εξήγησε, πως «υπέφερε, γιατί δεν ένιωθε ο εαυτός της», όμως τα λόγια της παρερμηνεύτηκαν.

 

Ο Γιώργος Λιάγκας τότε, έδειξε αμέσως την δυσαρέσκειά του, αναφέροντας πως όσα λέει είναι αντιφατικά με όσα είχε δηλώσει στο παρελθόν για την συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Θέλοντας λοιπόν, να ξεκαθαρίσει την θέση της, η Super Κική δήλωσε αυτή την φορά στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται»: «Είπα ότι υπέφερα, όχι ότι με έδερναν. Δεν τον θέλω, δεν μπορώ να τον βλέπω. Δεν θέλω να βλέπω κανέναν, γιατί παίρνουν το τόσο και το κάνουν άλλο τόσο. Αφού καταλαβαίνεις πώς το λέω, γιατί πας και το τεντώνεις; Δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις; Θες να σου δώσω ψωμί; Κάλεσέ με στην εκπομπή σου».