Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς όλων των εποχών, αναμένεται να βρεθεί στη Δράμα. Ο σταρ του Χόλυγουντ θα έρθει προκειμένου να πάρει μέρος στα γυρίσματα ταινίας που θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό του 2022.

Ο Ντε Νίρο,  που ετοιμάζεται να ανοίξει ξενοδοχείο στη Σαντορίνη, αν και 81 ετών, συνεχίζει να είναι ενεργός στα κινηματογραφικά  δρώμενα. Ωστόσο οι κινήσεις τους είναι πολύ προσεκτικές.

Μια από αυτές όπως φαίνεται θα έχει άρωμα Ελλάδας και Δράμας, με τον ίδιο να υποδύεται έναν πολιτικό κρατούμενο. Ο σταρ έγινε γνωστός για την ενσάρκωση προβληματικών χαρακτήρων, για την πολύχρονη συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορσέζε καθώς και για τη συμμετοχή του στις πρώτες δουλειές του Μπράιαν Ντε Πάλμα.

Τους προσεχείς μήνες, πιθανότατα τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο, θα πραγματοποιηθούν στη Δράμα γυρίσματα ξένης ταινίας με άρωμα Χόλυγουντ. Ήδη έχουν εκδοθεί όλες οι απαιτούμενες αδειοδοτήσεις από τα αρμόδια Υπουργεία, καθώς στα γυρίσματα θα περιέχουν σκηνές με εφέ και τεχνικές εκρήξεις.

Στην ταινία συμμετέχουν διεθνούς φήμης ηθοποιοί, όπως ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος θα υποδυθεί τον ρόλο ενός πολιτικού κρατουμένου. Εκτός του Ντε Νίρο, συμπρωταγωνιστούν 3-4 ακόμη ηθοποιοί του Χόλυγουντ. Σύμφωνα με το ergasia-press.gr, τα γυρίσματα στην περιοχή αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε 3 Δήμους του Νομού, Προσοτσάνη, Δράμα και Παρανέστι.

Ανοίγει και ξενοδοχείο στη Σαντορίνη

Σκηνές της χολιγουντιανής ταινίας θα έχουν ως σκηνικό το Σπήλαιο του Αγγίτη. Όμως και περιοχές πέριξ του Καπνολογικού Ινστιτούτου και τον ορεινό όγκο του Παρανεστίου. Αλλά και του Σιδηρονέρου, όπου υπάρχει έντονο το στοιχείο του νερού. Επίσης, το τοπικό στοιχείο θα υπάρχει, πέρα από το φυσικό φόντο στα γυρίσματα, και σε επίπεδο ηθοποιών. Κι αυτό γιατί σε τέτοιου είδους παραγωγές χρησιμοποιούνται κομπάρσοι από την περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Άνοιξη ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αναμένεται να δώσει το παρών και στη Σαντορίνη. Ο ηθοποιός θα είναι εδώ για τα εγκαίνια του πολυτελούς ξενοδοχείου που ανοίγει.