Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι του Mega μίλησε ο Ηλίας Μπόγδανος, για τη σχέση Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργου Κατσαούνη στο Survivor!

Ο τραγουδιστής που έχει λάβει κι εκείνος μέρος στο Survivor, μίλησε για το φλερτ Μυριέλλας Κουρεντή και Γιώργου Κατσαούνη στο Survivor. Όμως είπε και για το δεσμό της ηθοποιού με τον Γιάννη Λυγνό.

«Μου έχει βγάλει ωραίο ήθος ο Σάββας, μου βγάζει κάτι πολύ ωραίο. Η Μυριέλλα, την ξέρω από πριν, την αγαπάω. Είναι κάποια πράγματα που με έχουν προβληματίσει αλλά δεν θέλω να πω κάτι. Είναι ένα πολύ αληθινό παιδί. Όταν είχε δείξει το τρέιλερ με το φιλί με τον Κατσαούνη είπα ότι δε γίνεται. Ξέρω τον σύντροφό της. Αλλά ισχύει αυτό που είπε ο Γιάννης Λυγνός, ο σύντροφός της, έξω. Εκεί νιώθεις μόνος σου, το ξέρω επειδή το έχω ζήσει το σκηνικό. Της Μυριέλλας μπορεί να της βγήκε να θέλει ένα στήριγμα. Δεν το επικροτώ αυτό γιατί έχεις έναν άνθρωπο έξω», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Από τη στιγμή που ο Γιάννης στηρίζει τη Μυριέλλα, είμαι μαζί του. Γνωρίζω ότι τη στηρίζει ακόμη, την εμπιστεύεται, την αγαπάει. Αν έχει βρει ένα στήριγμα εκεί που της έχει βγει έτσι, ο Γιάννης το επικροτεί», πρόσθεσε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Εντωμεταξύ ο Γιώργος εκνευρίστηκε με την Μυριέλλα γιατί δεν είχε ιδέα για κανέναν Τζον! «Η Μυριέλλα μίλησε στο έπαθλο επικοινωνίας για έναν Τζον. Κοροϊδεύει εμένα, τον κόσμο και αυτόν τον Τζον. Μάλλον θα έχει κάποιο φλερτ έξω. Αν το ήξερα, δεν θα το άρχιζα κι είναι καλό να σταματήσει εδώ πέρα αυτή η πλάκα. Σήμερα κατάλαβα. Δεν ήξερα ότι έχει αγόρι και νιώθω πάρα πολύ άσχημα. Ζητώ συγγνώμη από αυτόν τον John, δεν το ήξερα. Ανήθικο κι απαράδεκτο.