Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης παραχώρησε μία πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στο 7 ημέρες TV και τον Γιάννη Βίτσα με ένα συμβάν στο οποίο αναφέρθηκε να σοκάρει.

Ο δημοσιογράφος ο οποίος βρισκόταν πέρσι στο πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα, έκανε γνωστό εδώ και καιρό ότι αποχωρεί από την εκπομπή.

Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον όμως από αυτά που είπε ήταν η αποκάλυψε για συνάδελφό του η οποία του έδειξε τα γεννητικά της όργανα on air κάτι το οποίο όπως λέει ο ίδιος δε πρόλαβε να φανεί εντελώς στη μετάδοση.

Αναφέροντας πως το συγκεκριμένο συμβάν δεν έγινε πολύ παλιότερα είπε για την πιο δύσκολη στιγμή που έχει βιώσει ποτέ στον αέρα:

«Συνάδελφος στο ίδιο τραπέζι, σε καθημερινή εκπομπή, μου έδειξε το εφηβαίο της ως απόδειξη ότι είναι γυναίκα άρα έχει δικαίωμα να σχολιάζει το γυναικείο θέμα που σχολιάζαμε. Για τέτοιο επίπεδο μιλάμε.

Ευτυχώς ο σκηνοθέτης πήρε αστραπιαία το πλάνο και δε γίναμε viral. Στον αέρα επειδή έριξα μια ματιά στο μόνιτορ και είδα ότι πέρασε το πλάνο δεν είπα το παραμικρό. Έκανα το σταυρό μου να μην πάρει κανείς χαμπάρι και μετά απευθύνθηκα στους ιθύνοντες της εκπομπής να με προστατεύσουν.»

Συνέχισε ρίχνοντας τις αιχμές του για το ποιόν της συγκεκριμένης γυναίκας λέγοντας πως λίγες μέρες πριν, σε πρωινή σύσκεψη, η συγκεκριμένη έλεγε για το πως μιλούσε το προηγούμενο βράδυ με τη θεία της Αθηνάς Ωνάση, Καλλιρόη Πατρονικόλα, η οποία είχε φύγει από τη ζωή το 2006!

«Περίμενα καρτερικά να τελειώσει η σεζόν και να απομακρυνθώ από αυτό το απαίσιο», δήλωσε χαρακτηριστικά σε μία αποκάλυψη που σηκώνει έρευνα για σεξουαλική παρενόχληση.

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Μάρκος και Αλεξάνδρα γίνονται οικογένεια

Βόμβα από τον Σάκη Αρναούτογλου!

Fernando Alonso: Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα ήθελα να αγωνιστώ για έναν τίτλο F1 για τη Ferrari