Έρωτας Φυγάς για ακόμη μία σεζόν για τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα οι οποίοι αφού πέρασαν τα πάνδεινα στον πρώτο κύκλο και χώρισαν, στις αρχές του B’ κύκλου οι δυο τους θα είναι μαζί. Ωστόσο τα πράγματα για ακόμη μία φορά δε θα είναι τόσο απλά.

Ο Μάρκος δε φεύγει από το πλευρό της αγαπημένης του όταν αυτή υποφέρει στη φυλακή. Κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει να γλιτώσει να περάσει όσα πέρασε και αυτός στην αρχή του πρώτου κύκλου.

Παράλληλα ο Μάρκος θα ζητήσει διαζύγιο από την Ευγενία καθώς είναι έξαλλος μαζί της. Τη θεωρεί υπεύθυνη για τη φυλάκιση της Αλεξάνδρας.

Η Αλεξάνδρα θα προσπαθήσει να απομακρύνει τον Μάρκο στην αρχή λέγοντάς του ότι δε πρέπει να είναι μαζί, αυτός όμως θα επιμείνει.

Κάποια στιγμή η Αλεξάνδρα αποφασίζει με όσα γίνονται να αποκαλύψει στον Μάρκο πως ο Γιωργάκης είναι παιδί του. Φοβάται μη της συμβεί κάτι και μείνει ο γιος της με τον Ιάσονα.

Στην αρχή ο Μάρκος εκνευρίζεται μαζί της. Όταν όμως αυτή του εξηγεί πως έγιναν όλα και τι απειλές δέχτηκε αυτός καταλαγιάζει και είναι χαρούμενος πως το παιδί αυτό είναι η απόδειξη της αγάπης τους.

Με τη βοήθεια της Ρηνιώς, ο Μάρκος με την Αλεξάνδρα από εδώ και πέρα συναντιούνται συχνά έχοντας και τον μικρό Γιωργάκη μαζί. Ως ευτυχισμένη οικογένεια σχεδιάζουν τον τρόπο να το σκάσουν όλοι μαζί, μαζί και με τα άλλα παιδιά τους.

Ο Έρωτας Φυγάς κάθε μέρα στις 21:00 σε επανάληψη

Όλες οι ειδήσεις

Ο παράδεισος των κυριών: Τέλος η Γεωργία – Της κάνει τη ζωή κόλαση

Σασμός: Η Βασιλική διαλέγει ανάμεσα σε Μαθιό και Νικηφόρο

Μίλτο Τεντόγλου είσαι το μεγαλύτερο είδωλο! – Η αποθέωση στο Twitter και το Gear 5