Η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου διανύει δύσκολες στιγμές αφού πριν λίγους μήνες έχασε την αγαπημένη της μητέρα. Το διάστημα αυτό έχει πάντα πλάι της αγαπημένα πρόσωπα που την αγαπούν και τη στηρίζουν! Πρώτοι πρώτοι οι γιοι της που την κάνουν να βάζει στην άκρη έστω για λίγο τη θλίψη και να της αλλάζουν τη διάθεση!

Η Σίσσυ για να τους ευχαριστήσει  θέλησε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο τόσο σε εκείνη όσο και στα παιδιά της. Ποιο ήταν αυτό; Μα φυσικά, ένα ταξίδι στο εξωτερικό που είχαν στερηθεί τα δύο τελευταία χρόνια, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

«Το πρώτο μας μεγάλο οικογενειακό ταξίδι μετά από δυο χρόνια, θα είναι και το πρώτο μας ταξίδι στο Ντουμπάϊ! Το ζητάει ο Φίλιππος εδώ και χρόνια και ποιος μπορεί να του αντισταθεί..; Σίγουρα όχι εγώ! Dubai here we come…» έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram η γλυκιά μανούλα.

Η παρουσιάστρια του Mega είχε ανάγκη για ανάπαυλα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και θέλησε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε για εκείνη και για τα δύο της αγόρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Σίσσυ Χρηστίδου: Λατρεύει τα ταξίδια!

Η παρουσιάστρια είναι γνωστό ότι αγαπάει τα ταξίδια και πολύ συχνά επιλέγει να επισκεφθεί διάφορους προορισμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ωστόσο, τα τελευταία δυο χρόνια λόγω του κορονοϊου, η παρουσιάστρια είχε περιοριστεί σε πιο κοντινούς προορισμούς. Αυτή λοιπόν ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για μία πανέμορφη εμπειρία!