Τέσσερις δήμοι έκαναν πρόταση σε πρώην μοντέλο, που ωστόσο έχει ασχοληθεί πολλές φορές με τα κοινά, για να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος!

Ο λόγος για την Εύη Βατίδου που φαίνεται να βρίσκει πολύ ενδιαφέρον το κομμάτι της πολιτικής μέσα από την Αυτοδιοίκηση και όχι μόνο αφού ήταν και στο πλευρό της Αφροδίτης Λατινοπούλου στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.

Η κ. Βατίδου μίλησε στην εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι #yes για τα επόμενα σχέδιά της αλλά και για τα παιδιά της για τα οποία δηλώνει υπερήφανη και πώς όχι άλλωστε!

Δείτε τι είπε το πρώην μοντέλο στην εκπομπή

«Το πολιτικό σκηνικό θα το συνεχίσω. Με ενδιαφέρει και μαθαίνω. Μου αρέσει αυτό το κομμάτι. Δεν έχω συγκεκριμένο στόχο, αλλά το γεγονός ότι μαθαίνω μου κάνει πολύ καλό. Αν γυρνούσα πίσω θα έκανα πάλι το ίδιο βήμα με την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Αυτή η πρόταση μου έγινε, την αποδέχτηκα και χαίρομαι και συνεχίζουμε. Πιστεύω ότι τώρα με τις δημοτικές εκλογές κάτι μπορεί να συμβεί. Έχω προτάσεις από 4 δήμους, δεν έχω απαντήσει, θα απαντήσω», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου.

«Τα παιδιά είναι μίξη. Έχουν πάρει και από τους δύο γονείς. Και οι δύο ασχολούνται με τη νομική. Η Μάιρα είναι στο πρώτο έτος και ο Χρήστος στο τρίτο. Ο Αλέξης πρέπει να χαίρεται και να είναι πολύ περήφανος για το δύο στα δύο. Μόνο εγώ δεν έχω σπουδάσει νομική. Την έχω σπουδάσει έμμεσα, χωρίς πτυχίο, τόσα χρόνια».

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με τον Μιλτιάδη-Έτσι σώζει τη Βασιλική

Χαλκίδα: Λαχτάρισαν σε παραλία νομίζοντας πως είναι καρχαρίας – Το video που έγινε viral

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τέλος ο Πάρης και η Γεωργία-Τον εγκαταλείπει και γυρίζει στο πατρικό της