Ο Σπύρος Πετρουλάκης αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα των τελευταίων χρόνων. Ο συγγραφέας έχει δει τα βιβλία του «Σασμός» αλλά και «Το Ναυάγιο» να μεταφέρονται στην τηλεόραση και να σημειώνουν μεγάλη επιτυχία.

Ο αγαπημένος συγγραφέας παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το TV-24 και μίλησε για την επιτυχία των σίριαλ ενώ έκανε και μια σύγκριση που θα συζητηθεί.

Μιλώντας για το Ναυάγιο, τη σειρά του Mega που συγκλονίζει φέτος σαρώνοντας την τηλεθέαση, ο Σπύρος Πετρουλάκης είχε πολλά να επισημάνει. Το μυθιστόρημά του βασίζεται στα αληθινά γεγονότα από το ναυάγιο της Φαλκονέρας το οποίο στοίχησε της ζωή σε περίπου 300 άτομα το 1966.

Ο ίδιος δήλωσε ότι ψάχνοντας τα στοιχεία και τις μαρτυρίες από τη ναυτική τραγωδία που συγκλόνισε τον τότε κόσμο «τρελάθηκε».  «Σιγουρεύτηκα ότι δεν είμαστε άνθρωποι», δήλωσε, για να συμπληρώσει ότι «θα μπορούσα να τη συγκρίνω με την υπόθεση των Τεμπών. Υπάρχουν τόσα κοινά που με τρομάζουν».

Ο συγγραφέας εννοεί φυσικά για τη συγκάλυψη που έγινε τότε και η οποία θίγεται τόσο στο βιβλίο όσο και στη σειρά του Mega. Όπως αναφέρει ο ίδιος μάλιστα για το τέλος της σειράς ελπίζει όλοι οι πρωταγωνιστές να ξυπνήσουν στα κρεβάτια τους και όλα να ήταν ένα κακό όνειρο…

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 2024 spoiler 13-4: Η Χρύσα θα φύγει στην επόμενη μονομαχία;

Να με λες μαμά: Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ALPHA

Καιρός: Σαββατοκύριακο με θερμοκρασίες Ιουνίου και μελτέμια Αυγούστου προβλέπει ο Τάσος Αρνιακός