Να με λες μαμά θα ονομάζεται τελικά η νέα δραματική σειρά που θα παρουσιάσει ο Alpha την ερχόμενη σεζόν με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.

Εδώ και καιρό σας έχουμε ενημερώσει για τη σειρά του Αντώνη Αγγελόπουλου η οποία φημολογούταν ότι θα λέγεται «Mother» ή «Μητέρα». Η σειρά αναζητούσε τα τελευταία κομμάτια του παζλ των πρωταγωνιστών και πλέον είναι όλο και πιο κοντά στο να ξεκινήσει γυρίσματα.

Πρόκειται για μία μίνι σειρά συνολικά 8 μόλις επεισοδίων η οποία θα προβάλλεται εβδομαδιαία στο κανάλι. Το «Να με λες μαμά» πρόκειται για μία διασκευή της νοτιοκορεάτικης παραγωγής «Call me mother».

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα δούμε μία μικρή μαθήτρια η οποία κακοποιείται από τη μητέρα της και η δασκάλα της θα είναι αυτή που το αντιλαμβάνεται.

Όσον αφορά το πρωταγωνιστικό καστ, πέρα από τη Μαρία Κίτσου, η οποία ήταν η πρώτη που έγινε γνωστή, πολλά ηχηρά ονόματα θα βρίσκονται στη σειρά. Μέχρι στιγμής έχουν συμφωνήσει και οι: Φιλαρέτη Κομνηνού, Ελένη Κοκκίδου, Ιβάν Σβιτάιλο ενώ σε συζητήσεις βρίσκεται και η Κλέλια Ρένεση.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 2024 spoiler 13-4: Η Χρύσα θα φύγει στην επόμενη μονομαχία;

Ψυχοκόρες: Σοκ με την Ευανθία- Δηλητηριάζει τον Μέλιο

Καιρός: Σαββατοκύριακο με θερμοκρασίες Ιουνίου και μελτέμια Αυγούστου προβλέπει ο Τάσος Αρνιακός