Πέτρος Συρίγος: Μπαμπάς για πρώτη φορά ο γνωστός σεφ! Ο σεφ της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», Πέτρος Συρίγος, έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και όπως είναι φυσικό, η χαρά του δεν μπορεί να περιγραφεί!

Η Ρένα, σύζυγος του Πέτρου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3.130.

Ο Πέτρος Συρίγος όπως ήταν αναμενόμενο, έλειπε από την εκπομπή. Βγήκε όμως μέσω skype στην πρωινή εκπομπή και μίλησε για την πρωτόγνωρη εμπειρία!

syrigos

syrigos

«Έχω δοκιμάσει πολλά φαγητά, αλλά αυτή η συνταγή είναι η πιο πετυχημένη. Είναι πολύ καλά. Και η γυναίκα μου και το μωράκι μας. Είναι ευλογία αυτή η στιγμή όταν φωνάζουν για να σου πουν ότι ήρθε στον κόσμο το παιδί σου. Έχω χρόνια να πλαντάξω στο κλάμα».

«Κάθε φορά που τη βλέπω να κάνει έτσι τα χειλάκια της, βουρκώνω. Δεν περίμενα να είμαι τόσο ευσυγκίνητος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ σοκαριστική ήταν η δήλωση τον Κωνσταντίνου Τζούμα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και τον Ισίδωρο Φίκαρη.

Κωνσταντίνος Τζούμας – Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

«Έχουν δίκιο σε ό,τι αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως», ήταν η δήλωση του.