Γυναίκα με τεράστια χείλη: Αποτέλεσμα αλλεργικής αντίδρασης ή… κάτι άλλο; Όταν η Daniella Bolton έφτασε στο σπίτι από την αισθητικό, τα χείλη της είχαν φουσκώσει τελείως – με αποτέλεσμα η 24χρονη πανικόβλητη να σπεύσει στους γιατρούς

Η 24χρονη γυναίκα τώρα προσπαθεί να ενημερώσει τον κόσμο για τις αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσει η διαδικασία του φουσκώματος των… χειλιών!

Η νεαρή γυναίκα θεωρεί ότι έμεινε με γιγάντια «χείλη λουκάνικου»! Αυτά διογκώθηκαν 20 φορές περισσότερο από το κανονικό τους μέγεθος μετά από μια φρικτή αλλεργική αντίδραση.

Η Daniella Bolton πήγε να διαλύσει το lip filler της τον περασμένο μήνα! Η αισθητικός της είπε ότι το πρήξιμο θα υποχωρούσε σύντομα.

Ωστόσο, μετά την αποχώρησή της τα χείλια άρχισαν να φουσκώνουν ολοένα και περισσότερο! Κάθε λεπτό που περνούσε ήταν ένα… μαρτύριο!

 

Όταν έφτασε στο σπίτι τα χείλη της είχαν γίνει τούμπανο με αποτέλεσμα η 24χρονη πανικόβλητη να σπεύσει στους γιατρούς. Εκεί της έδωσαν δισκία στεροειδών που μείωσαν γρήγορα το πρήξιμο.

Οι φρικιαστικές φωτογραφίες και τα πλάνα που κατέγραψε η Daniella δείχνουν τα ογκώδη χείλη της και το φουσκωμένο πρόσωπό της. Έμεινε έτσι για περίπου τέσσερις ώρες πριν το φάρμακο τελικά βοηθήσει να μειώσουν το μέγεθος.

Η Daniella Bolton ισχυρίστηκε ότι η διαδικασία προκάλεσε πρήξιμο στα χείλη της σε 20 φορές το κανονικό μέγεθος

«Δεν ξέρω αν υπερβάλλω, αλλά ειλικρινά θα έλεγα ότι ήταν περίπου 20 φορές παραπάνω από το κανονικό μέγεθος.

«Ήταν τόσο τρομακτικό. Ήμουν σε μεγάλο σοκ γιατί δεν είχα ξαναδεί τα χείλη μου τόσο μεγάλα.

«Ήμουν λίγο αγχωμένη για το πώς έδειχναν γιατί δεν ήμουν σίγουρη αν ήταν φυσιολογικό ή αν επρόκειτο να φύγει. Είχα πανικό και σκεφτόμουν πώς θα ξεπρηστούν;;;»

Η Daniella είπε ότι είχε αρχικά κλείσει το ραντεβού της για να πάρει μισό ml από το φάρμακο, αλλά μετά άλλαξε… γνώμη!