Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης περνάνε μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους. Με τις κοινές τους εμφανίσει ολοένα να αυξάνονται, πριν λίγες ημέρες το ερωτευμένο ζευγάρι απαθανατίστηκε σε βόλτα του στην Αθήνα και έδειχνε πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Με τον Μπισμπίκη, ο οποίος φέτος θα πρωταγωνιστεί στον Σασμό, να έχει αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά της συντρόφου του οι φήμες για γάμο φουντώνουν για ακόμη μία φορά.

Μάλιστα, σύμφωνα με άτομο από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού που μίλησε στα Παραπολιτικά, οι δυο τους σκέφτονται σοβαρά να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου λίγο μετά το 2023.

Βανδή και Μπισμπίκης μαζί με τα παιδιά τους ζουν πλέον σα μια κανονική οικογένεια και το μόνο που λείπει είναι η επισημοποίηση του έρωτά τους. Γαμπρός σε αυτό το γάμο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, θα είναι ο κοινός τους καλός φίλος Νίκος Κοκλώνης.

Αν και η τραγουδίστρια έχει αναφέρει ότι ο γάμος δε προεξοφλεί την ευτυχία, οι ευτυχισμένες στιγμές που περνάει με τον σύντροφό της φαίνεται να έχουν αλλάξει κάποια βλέπω της…

Όλες οι ειδήσεις

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη αποκαλύπτει τα πάντα για Σίμο – Αμαλία

Έρωτας φυγάς: Η υπόθεση από τα 2 πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν

Η μάγισσα: Η υπόθεση και οι χαρακτήρες της σειράς – Η μεγάλη πρεμιέρα