Ο Παράδεισος των κυριών επιστρέφει σύντομα με νέα επεισόδια και η Νατάσα Εξηνταβελώνη (Αμαλία) με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο (Σίμος) παραχώρησαν συνέντευξη στον Τηλεθεατή μιλώντας για τους χαρακτήρες τους.

Ο Σίμος είναι ένας νέος ήρωας που εισέρχεται στη σειρά. Για κάποιους από τους πρωταγωνιστές ωστόσο δεν είναι κάποιος τελείως άγνωστος. Αυτό διότι ο Σίμος όταν ήταν μικρό παιδί έκανε κοινές διακοπές με την οικογένεια Μπουραντά.

Η Αμαλία έχει μία θολή εικόνα από αυτόν και την παρέα που έκαναν μικροί. Ο Σίμος είναι ένας χαρακτήρας που θα τους εντυπωσιάσει όλους με τη γοητεία του και τα πολλά ταλέντα. Θα εργαστεί στον Παράδεισο και εκεί, από την πρώτη στιγμή, δε θα περάσει απαρατήρητος από την Αμαλία.

Όπως αποκάλυψε η Νατάσα Εξηνταβελώνη, η οποία λίγες ώρες πριν έκανε ανάρτηση καταπέλτη για Πειραιά και Καρδίτσα, υπάρχει ένα πολύ μεγάλο μυστικό σε σχέση με την καταγωγή του Σίμου.

Ο Σίμος και η οικογένειά του έχουν ένα πολύ βαρύ παρελθόν το οποίο θα παίξει μεγάλο ρόλο στα πράγματα. Μάλιστα η ηθοποιός μας υπόσχεται πως η δεύτερη σεζόν της σειράς θα έχει ακόμη μεγαλύτερα μυστικά!

https://youtu.be/WD4uCtTtxok

Όλες οι ειδήσεις

Παίκτρια του Survivor γίνεται παρουσιάστρια ειδήσεων – Αυτή είναι

Έρωτας φυγάς: Η υπόθεση από τα 2 πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν

Η μάγισσα: Η υπόθεση και οι χαρακτήρες της σειράς – Η μεγάλη πρεμιέρα