Ο Έρωτας Φυγάς, όπως έγινε επίσημα γνωστό από το νέο trailer, επιστρέφει στις 17/9 με το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου. Ένα επεισόδιο το οποίο θα έχει ραγδαίες εξελίξεις μετά τον πυροβολισμό του Ιάσονα από την Αλεξάνδρα.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει, ο δεύτερος κύκλος θα βρει τους πρωταγωνιστές να έχουν τελείως διαφορετικές σχέσεις πλέον. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Τα 2 πρώτα επεισόδια της σειράς θέτουν τη βάση για τη συνέχεια…

Έρωτας Φυγάς: Αυτά θα γίνουν στα 2 πρώτα επεισόδια του Β’ κύκλου

Η Αλεξάνδρα, απελπισμένη απ’ την απαγόρευση του Ιάσονα να δει τα παιδιά της, τον πυροβολεί κατάστηθα. Τρέχοντας, να γλιτώσει, πέφτει πάνω στον Μάρκο, που προσπαθεί να τη φυγαδεύσει. Όμως τη συλλαμβάνουν, και ομολογεί την πράξη της, χωρίς να δείχνει μετανιωμένη.

Παράλληλα, ο Ιάσονας χαροπαλεύει… Η Μαργέτα, μέσα στην αγωνία της, παραδέχεται πως εκείνη έφταιξε για όλα, και έχει τη στήριξη του Στέφανου. Ο Μάρκος ενημερώνεται πως, αν ο Ιάσονας πεθάνει, η Αλεξάνδρα πιθανότατα θα εκτελεστεί…

Η ζωή του Ιάσονα κρέμεται από μία κλωστή. Οι γιατροί του νοσοκομείου μαζί με έναν διακεκριμένο καρδιοχειρουργό από την Καλαμάτα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αφαιρέσουν τις σφαίρες και να τον κρατήσουν στη ζωή. Η πίστη της Μαργέτας δοκιμάζεται. Στήριγμά της, ο Στέφανος που δε φεύγει λεπτό μακριά της.

Εξίσου δύσκολες στιγμές περνάει και η Αλεξάνδρα στη φυλακή. Μία συγκρατούμενή της τη βάζει στο μάτι και είναι αποφασισμένη να της κάνει τη ζωή κόλαση.

Ο Στρατής βοηθάει τον Νικόλα να δώσουν ένα μάθημα στους τύπους που του επιτέθηκαν. Ο Παύλος μαθαίνει για την κρίσιμη κατάσταση του Ιάσονα και αποφασίζει το τελειωτικό του χτύπημα με ένα θανάσιμο σχέδιο.

Όλες οι ειδήσεις

Η παραλία: Τέλος Υπατία – Χάρι – Τα ξαναφτιάχνει με τον Γιώργο

ANT1: Τέλος αγαπημένη παρουσιάστρια

Το έκανε ξανά ο Λιονέλ Μέσι! – Μαγικό γκολ με φάουλ και νίκη για την Αργεντινή