Ο Νικόλας Ράπτης ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του Εμμανουέλα με το αγαπημένο ζευγάρι μετά από 6 χρόνια κοινής πορείας να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Ο παρουσιαστής κατά καιρούς έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τη σύντροφό του λέγοντας ότι είναι ο άνθρωπός του και πως τον γνώρισε όταν δεν ήταν στα καλά και βρισκόταν πάντα στο πλευρό του.

Η τελετή αναμένεται να γίνει σύντομα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews, με τις λεπτομέρειες να μην είναι γνωστές καθώς η επιθυμία του ζευγαριού είναι να μείνει προσωπική αυτή η στιγμή της ζωής τους.

Η πρόταση γάμου έγινε πριν ένα χρόνο στο Παρίσι και ο Νικόλας Ράπτης αποκάλυψε τα πάντα για αυτή. Όπως δήλωσε δεν ήθελε να κάνει την πρόταση στον πύργο του Άιφελ η σε κάποιο εστιατόριο αλλά με έναν πιο παιχνιδιάρικο τρόπο.

Έτσι ζήτησε σε γάμο την Εμμανουέλα στη Disneyland περιγράφοντας ως παραμυθένια τη στιγμή. Βάζοντας το μονόπετρο σε ένα κουκλάκι της το έδειξε γονατίζοντας με την κοπέλα να μένει άφωνη και να δέχεται την πρόταση γάμου του.

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Κοκλώνης: Τέλος από τον Alpha πριν την ώρα του

Παγιδευμένοι: Έτσι διαφεύγει ο Θοδωρής για το εξωτερικό-Ο Γεράσιμος τον βοηθά!

Τηλεθέαση: «Χτύπησε κόκκινο» ο τελικός της Eurovision – Δείτε τι ποσοστά πέτυχε!