Αποκαλυπτική ήταν η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη για τη ζωή της αλλά και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί στο χώρο της δουλειάς της στέλνοντας παράλληλα και το δικό της μήνυμα.

Έχοντας μία άκρως επιτυχημένη 20ετη πορεία στη δημοσιογραφία, η Νίκη Λυμπεράκη έχει διακριθεί για την ακρίβεια στις διατυπώσεις της αλλά και ως μία δεινή συνομιλήτρια η οποία κατά καιρούς έχει πάρει κάποιες εξαιρετικές συνεντεύξεις από άτομα της επικαιρότητας.

Η επιστροφή της στην τηλεόραση είναι προγραμματισμένη στις 17 Οκτωβρίου από τη συχνότητα του Mega μέσω της εκπομπής «Κριτήριο Ιδιοτελές» η οποία θα προβληθεί τα μεσάνυχτα.

Σε νέα της συνέντευξη αποκάλυψε πως κάνει χρόνια ψυχοθεραπεία, είναι βαθιά απαισιόδοξη αλλά ταυτόχρονα δηλώνει έτοιμη σε κάθε βήμα της ζωής της να αποδομήσει κομμάτια των πραγμάτων που θεωρεί ως απόλυτες αλήθειες κάτι το οποίο της συνέβη έντονα όταν έγινε για πρώτη φορά μητέρα πριν 2 χρόνια.

Έχοντας γνωρίσει πολλές φορές την απογοήτευση στον κόσμο της δημοσιογραφίας δήλωσε πως δεν έχει παραβιάσει τις αρχές της παρότι έχει υποχωρήσει πολλές φορές σε μάχες.

Η ίδια έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία της από πολύ νωρίς. Παρότι αναφέρθηκε σε «περιπτώσεις» και όχι μία μόνο περίπτωση σημείωσε ότι ποτέ δεν είχε τραυματική εμπειρία. Κάποιες φορές μάλιστα πλήρωσε το αντίτιμο της στάσης της με αντίποινα του στυλ «σε υπομονεύω» ή «ξαφνικά δε μου κάνεις» ακόμη και «σου κάνω κακό όπου σε πετύχω».

Όπως σημειώνει άλλωστε η ίδια με νόημα «Λέμε για το #MeToo αλλά ποιο είναι το #MeToo που βγήκε στη δημοσιογραφία; Κανένα…»

Διαβάστε επίσης:

Γι’ αυτό με θεωρούσαν τον τρελό του χωριού – Ξέσπασε ο Θανάσης Ευθυμιάδης

Asia Express: Οι φωνές της Παππά, οι Μαυρίκιανς που έγιναν κομπάρσοι και ο ασταμάτητος Βασάλος!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός αντιμέτωπος με τη γιαγιά Ειρήνη – Ο Αντώνης προχωράει σε συλλήψεις για την έκρηξη