Η νεαρή καλλιτέχιδα, Ζοζεφίν θέλησε μάλλον άτυχα να… μπαλώσει την τουλάχιστον απαράδεκτη συμπεριφορά της σε εργαζόμενο των MAD VMA.

Να πάρουμε όμως τα γεγονότα από την αρχή. Την προηγούμενη εβδομάδα (22/6) έγινε η διεξαγωγή των βραβείων MAD VMA 2022. Εκτός από τα απαράδεκτα γεγονότα μεταξύ των τράπερ, είδαμε κι ένα βίντεο στο οποίο η τραγουδίστρια μαζί με τον Γιώργο Αρσενάκο ο οποίος προφανώς πήγαινε από καλλιτέχνη σε καλλιτέχνη της εταιρείας του πριν βραβευθεί, όπου έσπρωχναν ένα παιδί που κουβαλούσε νερά! Η ίδια λόγω του ότι περίμενε να ακούσει το όνομά της είχε «αγωνία» λες και δεν ήξερε εξ αρχής ότι θα βραβευθεί!

Με την ανάρτησή της θέλησε να δικαιολογήσει τη στάση της αλλά δεν ξέρουμε μήπως τελικά τα έκανε χειρότερα.

Διαβάστε την απάντηση

«Καλησπέρα παιδιά. Μόλις μπήκα στο σπίτι μου. Είχα μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα και ψυχοφθόρα. Έχω λάβει πάρα πολλά θετικά αλλά και αρνητικά μηνύματα σχετικά με το περιστατικό που έγινε στα Mad VMA και θέλω λίγο να τοποθετηθώ πάνω σε αυτό το θέμα.

Σχετικά με αυτό που έγινε με το παλικάρι, θέλω να σας πω κάποιες αλήθειες και να καταλάβετε και τη δική μας πλευρά. Ξεκινώντας θέλω να πω ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μίλαγα άσχημα σε κάποιον εργαζόμενο ή σε κάποιον άνθρωπο που ήταν εκεί για να βγάλει το ψωμί του.

Θέλω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν κάποιο παιδάκι, δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος, ήταν ο φίλος ενός καλλιτέχνη που καθόταν πίσω μου. Δεν έπρεπε να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή εκεί πέρα. Η αλήθεια είναι ότι το παιδί αυτό έφερνε σουβλάκια και μπουκαλάκια νερό για να φάει αυτός ο καλλιτέχνης και εκείνη τη στιγμή έτυχε να γίνεται η απονομή του βραβείου μου.

Θέλω να ξανατονίσω λοιπόν ότι δεν ήταν κάποιο παιδάκι, δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος. Αν ήταν κάποιος άνθρωπος που ήταν εκεί για το μεροκάματο, ήταν ο άνθρωπος που ήταν στην κάμερα που ήταν πάνω από έξι ώρες όρθιος και έπρεπε να έχει ένα καθαρό πλάνο γιατί πέρα από ένα Live ήταν και ένα τηλεοπτικό show» λέει στο βίντεό της και συμπληρώνει

«Χαίρομαι που η σχέση μας βασίζεται στην ειλικρίνεια και θα αρκεστώ λέγοντάς σας πως στη ζωή μου έχω μάθει να σέβομαι την ανθρώπινη ύπαρξη και να λειτουργώ με ταπεινότητα. Δώστε φως και θα σας επιστραφεί».