Η διαγωνιζόμενη του X-Factor, Suzy, βρέθηκε στην παρέα του «Τι λες τώρα!» και μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι και στις auditions ενώ αναφέρθηκε και στον άντρα της!

Η Suzy μπέρδεψε του κριτές της εκπομπής του Mega με το ραπ της, αλλά πέρασε στην επόμενη φάση μετά την παρέμβαση του Χρήστου Μάστορα.

«Επειδή είχα ξαναπάει παλιότερα, όταν ήμουν 16 ετών, δεν άρεσε σε κανέναν η φωνή μου γιατί δούλευα πολλές ώρες στο κρύο, στη βροχή και ήμουν πάντα άρρωστη, αλλά δεν το ήξερα. Είχα μάθει να είμαι άρρωστη. Φέτος λέω πρέπει να πάω, να είμαι διαφορετική, να μην είμαι βαρετή, πρέπει να τους κάνω να θεωρήσουν ότι έχω το X Factor», εξομολογήθηκε η Suzy.

Η ίδια αποκάλυψε πως στις ασιατικές χώρες η εμφάνισή της έχει πέραση: «Τους αρέσουν τα μάτια μου, η μύτη μου και η λεπτή κορμοστασία μου. Στο Ντουμπάι που μένω η ομορφιά μου δεν περνάει».

Στο πλευρό της πάντα ο σύζυγός της, ο Φρανκ, ο οποίος δεν γνωρίζει ελληνικά και συνεννοούνται στα αγγλικά.

«Όταν τον γνώρισα φόραγε μία καμπαρντίνα πολύ μεγάλη, ήταν σαν τον Τζον Σνόου!», είπε.

Αρκετοί ήταν οι διαγωνιζόμενοι του X-Factor που εντυπωσίασαν τους κριτές και εξασφάλισαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Μεταξύ αυτών, ο 18χρονος Τόλης που έκανε ντουέτο με τον Στέλιο Ρόκκο, η «έμπειρη» Έλενα Παναγιωτίδου και η «Faith Pandac» από τις Φιλιππίνες.

Ωστόσο, κάποιοι διαγωνιζόμενοι δεν κατάφεραν να «κλέψουν» τα απαραίτητα «ναι» για να περάσουν στην επόμενη φάση, όπως η 18χρονη Μαριάννα και ο «Silot» που όμως τους κέρδισε με τα cookies του.