Πρωταγωνιστής αλλά και θύμα απάτης ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός! Μία 23χρονή στην Αυστραλία μιλούσε για έξι μήνες με τον «Στέλιο», έναν τύπο που πλάσαρε τον εαυτό του με φωτογραφίες του λαϊκού τραγουδιστή.

Η υπόθεση εξαπάτησης σε βάρος γυναικών κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Πίσω από την απάτη κρυβόταν ένας άνδρας από την Αυστραλία, ο οποίος δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ στο Tinder και χρησιμοποιούσε φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού, δίχως την άδειά του.

Ο ασυνείδητος άντρας έκλεψε τις φωτογραφίες του κι εκμεταλλευόμενος την φυσιογνωμία του τραγουδιστή, εξαπατούσε γυναίκες  με στόχο να παραλαμβάνει μέσω της εφαρμογής γυμνές φωτογραφίες που του έστελναν αυτές στο πλαίσιο της συνομιλίας τους.

Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, συνάντησε τον δημοφιλή τραγουδιστή στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την επιστροφή του από το Ντουμπάι κι εκεί ζήτησε ένα σχόλιό του, για τον εκμεταλλευτή ο οποίος συστηνόταν ως «Στέλιος» με το πρόσωπο και την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Τι απάντησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός

«Χρειάζεται προσοχή. Ήδη έχω κάνει κάποιες διαδικασίες, αν και αυτό είναι συχνό φαινόμενο στις μέρες μας».

Μία νεαρή κοπέλα, ονόματι, Torrie Marshall ταίριαξε με έναν άντρα που ονομάζεται Στέλιος στην εφαρμογή γνωριμιών όταν μετακόμισε από το Mackay, στο Queensland, δυτικά του Σίδνεϊ, το 2019.

Μετά από μερικές εβδομάδες ασταμάτητων συνομιλιών συνέχισαν την κουβέντα στο Messenger. H Torrie Marshall του έστειλε αίτημα φιλίας, αλλά ο «Στέλιος» είπε πως δεν μπορούσε να την προσθέσει στους φίλους του. Εκείνη τη στιγμή άρχιζε να αισθάνεται πως κάτι δεν πάει καλά μαζί του.

Ο ίδιος τότε πρότεινε στην Αυστραλέζα να μιλήσουν τηλεφωνικά μέσω του Kik Messenger, μιας εφαρμογής που επιτρέπει στους χρήστες να εγγραφούν χωρίς αριθμό τηλεφώνου. Η Torrie Marshall ύστερα από μερικά τηλεφωνήματα του πρότεινε να βρεθούν από κοντά, αλλά εκείνος της είπε πως ήταν πολύ απασχολημένος με τη δουλειά και δεν μπορούσε να τη δει.