Πρωταγωνιστής αλλά και θύμα απάτης ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός! Μία 23χρονή στην Αυστραλία μιλούσε για έξι μήνες με τον «Στέλιο», έναν τύπο που πλάσαρε τον εαυτό του με φωτογραφίες του λαϊκού τραγουδιστή.

Η υπόθεση εξαπάτησης σε βάρος γυναικών κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Πίσω από την απάτη κρυβόταν ένας άνδρας από την Αυστραλία, ο οποίος δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ στο Tinder και χρησιμοποιούσε φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού, δίχως την άδειά του.

Απώτερος σκοπός του ήταν να αποσπά γυμνές φωτογραφίες αλλά και βίντεο από κοπέλες. Μία νεαρή κοπέλα, ονόματι, Torrie Marshall ταίριαξε με έναν άντρα που ονομάζεται Στέλιος στην εφαρμογή γνωριμιών όταν μετακόμισε από το Mackay, στο Queensland, δυτικά του Σίδνεϊ, το 2019.

Μετά από μερικές εβδομάδες ασταμάτητων συνομιλιών συνέχισαν την κουβέντα στο Messenger. H Torrie Marshall του έστειλε αίτημα φιλίας, αλλά ο «Στέλιος» είπε πως δεν μπορούσε να την προσθέσει στους φίλους του. Εκείνη τη στιγμή άρχιζε να αισθάνεται πως κάτι δεν πάει καλά μαζί του.

Ο ίδιος τότε πρότεινε στην Αυστραλέζα να μιλήσουν τηλεφωνικά μέσω του Kik Messenger, μιας εφαρμογής που επιτρέπει στους χρήστες να εγγραφούν χωρίς αριθμό τηλεφώνου. Η Torrie Marshall ύστερα από μερικά τηλεφωνήματα του πρότεινε να βρεθούν από κοντά, αλλά εκείνος της είπε πως ήταν πολύ απασχολημένος με τη δουλειά και δεν μπορούσε να τη δει.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 όπου προβλήθηκε το ρεπορτάζ.

αργυρος

Τελικά, λιγό καιρό αργότερα δέχτηκε, λέγοντάς της πως θα έρθει στο Blue Mountains για να περάσουν μια βδομάδα μαζί. Εκείνη πήρε άδεια και περίμενε τον άνδρα που προσποιούνταν τον Κωνσταντίνο Αργυρό με ανυπομονησία. Μόνο που ο «Στέλιος» είχε μια τελευταία απαίτηση από εκείνη λίγο πριν ειδωθούν από κοντά. Να του στείλει ένα δικό της video σεξουαλικού περιεχομένου. Εκείνη το έκανε και τότε ο υποτιθέμενος επιχειρηματίας διέγραψε το προφίλ και εξαφανίστηκε.

Κωνσταντίνος Αργυρός:   «Ήταν ελκυστικός» είπε η κοπέλα

 

«Ήταν προφανώς πολύ ελκυστικός αλλά νομίζω ότι όσο ο καιρός περνούσε είχαμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ αλλά και τις ίδιες οικογενειακές αξίες. Είχαμε συναισθηματική σύνδεση και δεν είχα νιώσει ποτέ έτσι με άντρες της ηλικίας μου» δήλωσε η νεαρή κοπέλα σε συνέντευξή της στο news.com.au.