Γιάννης Πάριος: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του γιου του – «Ήμουν πρακτικά νεκρός». Ο πρωτότοκος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη φωτογραφίζεται πρώτη φορά για λογαριασμό του περιοδικού ΟΚ! στο αγαπημένο του νησί, όπως και όλης της οικογένειας, στην Πάρο. Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης μιλά για το πρόβλημα της υγείας που ξεπέρασε αλλά και για τους διάσημους γονείς του.

Ο Μιχαήλ δηλώνει ότι αυτό που του αρέσει είναι πως ακόμα και μέχρι το περίπτερο να πας, Θα πεις «καλημέρα» σε δέκα ανθρώπους, θα χαιρετήσεις γνωστούς. Και όλα αυτά χωρίς τη φασαρία της Αθήνας. Ο ίδιος τονίζει ότι μπορεί να μη γεννήθηκε στην Πάρο, αλλά νιώθει σαν να γεννήθηκε εδώ. Ως Μιχαήλ εκεί ανδρώθηκε, εκεί εξελίχθηκε.
Ο λόγος για τον οποίο η ζωή του είναι κυρίως στην Πάρο, είναι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα που έκανε. Έχει κάνει μία επιχειρηματική δράση στο νησί 3 σουίτες για 2 άτομα και 2 βίλες για 4 άτομα. Το συγκρότημα βρίσκεται στην Παροικιά και είναι κάτι που το ήθελε από μικρός και τα έκανε μόνος του. Μέχρι που άνοιξε το προηγούμενο καλοκαίρι ενώ η μητέρα του τον βοήθησε πολύ με την εσωτερική διακόσμηση.

Τι λέει για τον πατέρα του
Ο Μιχαήλ περνά συχνά από την κεντρική οδό του νησιού που φέρει το όνομα του Γιάννη Πάριου και ο ίδιος εξομολογείται ότι τον συγκινεί πάρα πολύ. Είναι η απόλυτη χαρά. Είναι ο δρόμος όπου μεγάλωσε ο πατέρας του και κάθε φορά που περνάει από εκεί νιώθω περηφάνια.

Γιάννης Πάριος: Γιατί ο γιος του υπήρξε πρακτικά «νεκρός»
Υπήρξαν δυο-τρία χρόνιο που ο Μιχαήλ, όπως ο ίδιος λέει, ήταν πρακτικά νεκρός. Είχε ψυχολογικά προβλήματα που εξελίχθηκαν σε ψυχοσωματικά. Είχε μία αρρυθμία στην καρδιά και αυτό τον έριξε ψυχολογικά. Πήγε σε γιατρούς και όλοι του έλεγαν ότι για αυτή την πτώση φταίει το μυαλό του. Μετά από πολλές συνεδρίες με ψυχολόγο κατάλαβε ότι δεν μιλούσε και πως ό,τι τον απασχολούσε το κρατούσε μέσα του. Πλέον όλα είναι καλά!

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Μπηχτές» για την ΕΡΤ – Αυτό «έκλεψαν»

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η κατάσταση της υγείας της Αγγελικής όσο πάει και χειροτερεύει!

Survivor All Star: Γι’ αυτό δεν θα παίξει ούτε φέτος