Καλεσμένη στην παρέα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» στο MEGA ήταν η Έλενα Παπαρίζου.
Σε ένα άκρως χαρούμενο κλίμα η Δανάη Μπάρκα υποδέχτηκε την εκρηκτική τραγουδίστρια. Η παρουσιάστρια δήλωσε πως είναι φανατική της θαυμάστρια, ενώ η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε on air πως της έλεγαν ότι έχει μία δίδυμη ψυχή που ακούει στο όνομα Δανάη Μπάρκα.

Η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε πως βιώνει μία δημιουργική περίοδο, καθώς ετοιμάζει την περιοδεία της, η οποία ξεκινάει στις 14 Μαΐου από τα Τρίκαλα. Μάλιστα, τον Ιούλιο θα βρεθεί σε φεστιβάλ της Σουηδίας μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη ως Antique.

«Έλεος, φτάνει! Δύο χρόνια περάσαμε μέχρι να νιώσουμε ότι μπορούμε να ξαναβγούμε και να δώσουμε αγάπη μέσα από τη μουσική», είπε.

Παράλληλα ασχολείται και με το έργο της Unicef, καθώς η Έλενα Παπαρίζου ήδη από τον Νοέμβριο είναι πρέσβειρα Καλής Θελήσεως.

«Θέλει πολύ χρόνο αυτό και το κάνω με πολλή αγάπη. Χαίρομαι πως μέσα σε αυτό τον ενάμισι χρόνο η Unicef Hellas έχει καταφέρει τόσα πράγματα. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι είναι ωραίο ότι μπορείς να προσφέρεις αγάπη μέσα από τη μουσική», είπε.

«Όταν ξεκίνησα, 17 ετών, ήμουν πολύ γαντζωμένη σε άτομα που είχαν πείρα και εμπειρία για να μάθω. Γιατί δεν σημαίνει ότι όλα τα παθήματα του άλλου είναι τα μαθήματα τα δικά μου. Είχα χρόνο να μάθω άλλα πράγματα στην πορεία. Για παράδειγμα, δεν είχαμε το cyber bullying τότε. Σήμερα είναι κάτι που ζούμε πολύ έντονα».

Η ίδια αποκάλυψε πως το sexyness είναι κάτι που πηγάζει από μέσα μας: «Το sexiness δεν βγαίνει με αυτό που φοράς, αλλά αυτό που είναι μέσα σου και βγαίνει. Δεν έχει ηλικία. Σίγουρα όταν είσαι παιδί δεν υπάρχει αυτό, υπάρχει η γοητεία όταν είσαι παιδί».

«Πάντα ακούω συμβουλές. Δεν μου αρέσει οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες μου να μου χαϊδεύουν τα αυτιά. Ίσως να μη σκέφτομαι μπροστά και να θέλω να με βάλεις σε άλλο δρόμο. Πρέπει΄να τολμάμε, αλλά να ζητάμε και τη βοήθεια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα και να λέμε ευχαριστώ».

Στις δύσκολες και μουντές ημέρες η Έλενα Παπαρίζου βάζει μουσική στο τέρμα και χορεύει. Ακόμη, αναφέρθηκε και στη σημασία της δημόσιας συζήτησης των θεμάτων ψυχικής υγείας.

«Όταν κάποιος μεγάλος σταρ δεν ήταν καλά στο Χόλιγουντ το έλεγε. Έλεγα, μα πως είναι δυνατόν τόσο άνετα να μιλάνε γι’ αυτό; Δεν είναι κακό ο κόσμος ταυτίζεται με τους πιο γνωστούς ανθρώπους. Και οι Έλληνες έχουν μιλήσει και για άλλα πράγματα, το εκτιμάμε και το σεβόμαστε! Σαν Έλληνες είμαστε οι δακτυλοδεικτούμενοι. Δες, στην αρχή του Covid κανείς δεν έπρεπε να κολλήσει, γιατί λέγαμε «α, αυτός ή αυτή κόλλησε!». Τώρα λέμε ότι το πιο φυσιολογικό είναι να κολλήσουμε όλοι…».

Μετά από 21 χρόνια το reunion των Antique είναι γεγονός. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε τη διασκευή του «Τι, Τι», με την Έλενα Παπαρίζου να δηλώνει συγκινημένη.

«Ο Γιώργος Αλκαίος ήταν το γούρι μας στο ξεκίνημα των Antique, γιατί είχε γράψει το Opa, Opa», είπε η τραγουδίστρια.