Στη Σύρο θέλησαν να γιορτάσουν το φετινό Πάσχα η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας. Το κύμα των ανθρώπων που έφυγαν για διακοπές φέτος το Πάσχα μετά από δύο χρόνια μέτρων λόγω του κορονοϊού, ήταν τεράστιο! Έτσι και το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα, μιας και εκεί είναι η καλή τους φίλη Δανάη Μιχαλάκη, αλλά και η μητέρα της ηθοποιού.

Η ηθοποιός είναι ενθουσιασμένη με αυτό το ταξίδι και θέλησε να μοιραστεί ορισμένα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το ζευγάρι το οποίο παντρεύτηκε τον περασμένο Οκτώβριο στην Ύδρα, επιλέγει πολλές φορές να κάνει μικρά κοντινά ή όχι ταξίδια! Κωστής και Τόνια έχουν επιλέξει να ταξιδέχουν στο Παρίσι, στο Λονδίνο και στην Ιταλία τον χειμώνα και στις αρχές της Άνοιξης.

συρος

Αυτές τις ημέρες αποφάσισαν να περάσουν το Πάσχα στην Σύρο. Μάλιστα σε μία από τις νυχτερινές τους βόλτες στην Ερμούπολη, συνάντησαν και την Δανάη Μιχαλάκη, την γνωστή μας Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες, η οποία βρίσκεται από την Μεγάλη Τετάρτη στο νησί μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου.

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου πρόκειται να αναχωρήσουν την Δευτέρα από το νησί. Άλλωστε ο τραγουδιστής και συνθέτης μετά το Πάσχα προετοιμάζεται για τις συναυλίες και την μεγάλη περιοδεία που θα κάνει το καλοκαίρι στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το λαμπερό ζευγάρι φρόντισε να κρατήσει κρυφά τα σχέδιά του, ωστόσο η αποκάλυψη έγινε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, καθώς δημοσίευσαν κάποιες φωτογραφίες από το μέρος που βρίσκονται.