Τέλος η εκπομπή «Δυνατά», παραμένει ο Κωστής Μαραβέγιας. Σε αναθεώρηση της συνεργασίας με τον δημοφιλή τραγουδoποιό προχωρά η ΕΡΤ ενόψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μουσική εκπομπή «Δυνατά», που μεταδίδεται το βράδυ της Παρασκευής, αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο, ενώ, όπως όλα δείχνουν, δεν θα συνεχιστεί τη νέα σεζόν.

Η συνεργασία της ΕΡΤ με τον Κ. Μαραβέγια, ωστόσο, δεν θα τελειώσει εδώ. Παρότι το «Δυνατά» δεν κατάφερε να αφήσει το στίγμα που επιθυμούσαν και οι δύο πλευρές, οι σχέσεις παραμένουν ζεστές, καθώς και η πρόθεση συνέχισης της συνεργασίας και την προσεχή σεζόν. Ηδη αναζητείται νέος ρόλος για τον Κ. Μαραβέγια, αναμένονται προτάσεις και από τον ίδιο, ενώ δεν αποκλείεται να τον δούμε σε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Στο μεταξύ ο σπουδαίος καλλιτέχνης παραχώρησε δηλώσεις σε πρωινή εκπομπή και αναφέρθηκε φυσικά, στη σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου.

Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής της εκπομπής «Δυνατά» μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» για τον έγγαμο βίο με την ηθοποιό.

«Ο έγγαμος βίος πηγαίνει πολύ καλά, ανθίζει σαν την άνοιξη. Γενικότερα, όχι μόνο με τη σύζυγό μου, αλλά με όλους τους ανθρώπους που αγαπώ, συζητάμε τα πάντα. Το πιο σημαντικό στη σχέση μου με τους άλλους ανθρώπους, είναι να υπάρχει ειλικρίνεια. Όταν κάτι είναι άσχημο, πρέπει να το λέμε, όπως λέμε και κάτι που είναι καλό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Με την Τόνια υπάρχει ισορροπία. Δεν μπορώ να πω ότι κάποιος από τους δύο είναι πιο αυστηρός. Υπάρχει αμεσότητα στην έκφραση της γνώμης και της κρίσης του καθενός. Βεβαίως, και θα ζητήσουμε ο ένας τη γνώμη του άλλου», είπε.