Η εβδομάδα που πέρασε ήταν από τις πιο συγκλονιστικές για τη δράση της σειράς του Alpha, Σασμός. Τόσο η δολοφονία του Πετρή όσο και η κηδεία ήταν στιγμές δυνατές. Δύο εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, ο Κώστας Νικούλι και η Δανάη Παππά, βρέθηκαν σήμερα στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα. Εκεί μίλησαν για τις πιο δυνατές στιγμές αλλά και τις πιο συγκινητικές.

Οι ηθοποιοί μάλιστα έδωσαν spoiler για τη σειρά αφού η τηλεοπτική Θοδώρα αποκάλυψε πως ο Πετρής επιστρέφει και την κάνει να υποφέρει από τύψεις για όλο αυτό που δημιούργησε.

Παράλληλα έκαναν λόγο για το πρόσωπο «κλειδί» στο φονικό που δεν είναι άλλο από την τηλεοπτική Σεμίνα.

Θα πει την αλήθεια για το πώς έγινε;

«Υπάρχουν κάποιες σκέψεις να επιστρέψω στη σειρά. Όλα πάνε στο αν αποκαλυφθεί τι έγινε στην πραγματικότητα. Υπάρχουν κι άλλα γεγονότα που θα φέρουν σύγκρουση ανάμεσα στους ήρωες. », είπε ο Κώστας Νικούλι. Από την άλλη η Δανάη Παππά πρόσθεσε: «Κάπως θα επιστρέψει. Μας βασανίζει λίγο ο Πέτρης. Βασανίζει τις σκέψεις της Θοδώρας», αποκάλυψε.

«Το ξέρεις από την αρχή ότι θα πεθάνεις γρήγορα σε όλες (τις σειρές);» ρώτησε η παρουσιάστρια τον ηθοποιό. Η ερώτηση έγινε με αφορμή τα σχόλια των χρηστών του Twitter για τον θάνατό του στον «Σασμό» αλλά και στο «42 βαθμοί».

«Ναι, συνήθως. Έχω το σενάριο, ξέρω το τέλος, ξέρω που θα καταλήξει. Στον «Σασμό» στην αρχή είχαμε κλείσει κάποια επεισόδια που είναι το μίνιμουμ, ότι μέχρι εκεί θα πάμε. Παρόλα αυτά έγιναν κάποιες συζητήσεις για να το “ανοίξουμε” λίγο. Ήταν δηλαδή να πεθάνω στο 70 και πήγε λίγο παρακάτω».

Ο Κώστας Νικούλι είπε επίσης: «Μέχρι στιγμής, μέχρι εκεί που έχουν γραφτεί τα επεισόδια δεν έχουμε κάτι καινούργιο. Προφανώς θα υπάρξει κάτι, γίνονται κάποιες σκέψεις αλλά δεν ξέρουμε ακόμα».

Σασμός: Είδε ο Κώστας Νικούλι την κηδεία του Πετρή;

Τέλος η Κατερίνα Καινούργιο ρώτησε τον Κώστα Νικούλι αν παρακολούθησε τη σκηνή της κηδείας.

«Δεν την παρακολούθησα γιατί είχα παράσταση. Είδα τα trailer, είδα τις ερμηνείες. Αλλά, να πω την αλήθεια, δεν θα ήθελα να δω άλλη μια τέτοια σκηνή γιατί τρεις μέρες τώρα συγκινούμαι, ανατριχιάζω. Κάπως θα ήθελα να πάρω μία απόσταση έστω για ένα επεισόδιο. Ήταν συγκλονιστικό και εγώ προσωπικά στενοχωριέμαι και συγκινούμαι» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.