Ο Κώστας Φραγκολιάς μίλησε στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day για τη σχέση που έχει με τον Άρη Σοϊλέδη μετά το χωρισμό του με τη Μαρία Αντωνά.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή του έριξε πάσα ρωτώντας τον γιατί δεν μιλάει με τον Άρη Σοϊλέδη με τον οποίο βρέθηκαν σε ίδια εκδήλωση αλλά δεν αντάλλαξαν ούτε μία κουβέντα.

“Όταν κάποιος σε παίρνει τηλέφωνο κι εσύ δεν απαντάς ή δεν τον παίρνεις τον άλλον πίσω. Ο άνθρωπος δείχνει τις προθέσεις του. Εγώ τώρα θα τον πιέσω;” είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Συμφωνώ με αυτό που είπε ότι δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για το αν μιλάμε. Δεν μπήκαμε και δεν μας πήραν από το χεράκι να πάμε μαζί.» ανέφερε ο παρουσιαστής γελώντας με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους τρόπους που μπορείς να αποφύγεις τον άλλον όταν βρίσκεσαι σε ένα event.

«Δεν έχει ωριμάσει ακόμη (σ.σ. η φιλία). Θα σου πω σοβαρά γιατί δεν μιλήσαμε με τον Άρη. Επειδή έχει δείξει τις προθέσεις του και δεν το λέω άσχημα. Όταν κάποιος σε παίρνει τηλέφωνο κι εσύ δεν απαντάς ή δεν τον παίρνεις τον άλλον πίσω. Ο άνθρωπος δείχνει τις προθέσεις του. Εγώ τώρα θα τον πιέσω; Δεν ψήνεται. Δεν είναι δεν σε θέλω μία δεν σε θέλω δέκα. Έχει δείξει τις προθέσεις του κι εγώ το σέβομαι.» απάντησε στη συνέχεια.

Κώστας Φραγκολιάς: Δείτε το απόσπασμα