Η Καίτη Γαρμπή, η αγαπημένη τραγουδίστρια και κριτής στο σόου του ALPHA, J2US  μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για τη διαφορά ηλικίας και πόσο καλό της έκανε! Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος, Μιχάλης Ροδόπουλος έκανε την παρακάτω ερώτηση:

«Η διαφορά ηλικίας εμένα μου έκανε καλό και ωρίμασα περισσότερο, με ανέβασε επίπεδο που είχα μια γυναίκα πιο ώριμη δίπλα μου που στεκόταν γερά στα πόδια της» έχει σχολιάσει ο Διονύσης Σχοινάς για τα χρόνια που έχετε διαφορά. Νιώθω ότι υφίστασαι ηλικιακό bullyίng κάθε φορά που σου γίνεται αυτή η ερώτηση Συμφωνείς;

Ε, όχι και ηλικιακό bullyίng. (Γελάει.)”Οπως έλεγε και ο υπέρτατος Κωνσταντάρας στα Χτυποκάρδια στο θρανίο —παρεμπιπτόντως είμαι φαν των παλιών ελληνικών ταινιών— οι πιο ευτυχισμένοι γάμοι είναι που ο άντρας έχει μια καλή διαφορά ηλικίας με την γυναίκα γιατί όση διαφορά και να έχουν, με τον καιρό γίνονται συνομήλικοι. »

Στην ερώτηση αν έχει δεχτεί πρόταση από κάποιο κόμμα να κατέβει υποψήφια στις εκλογές, η αγαπημένη τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι της έχει γίνει πρόταση αλλά πρόκειται για μία σοβαρή πρόταση ζωής που θα την αλλάξει τελείως και εκείνη  δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο!

Για την γνωριμία της με την Άντζελα Δημητρίου είπε ότι υπήρχε μία αμηχανία στην αρχή αλλά με την συγκεκριμένη τραγουδίστρια είχαν συγγενέψει όταν η αδερφή της παντρεύτηκε τον αδερφό της Άντζελας, «ξεσυγγένεψαν» όταν χώρισαν και τώρα πλέον είναι μαζί στην ίδια εκπομπή!

Καίτη Γαρμπή: Δείτε τι είχε πει για την εμπειρία της στο J2US στο Open Weekend

Όλες οι ειδήσεις

ΕΡΤ1: Με αυτά τα πρόσωπα θα υποδεχθεί το 2023

Ρίχνει ΒΟΜΒΑ ο Ολυμπιακός – Εξετάζει την απόκτηση του Αϊτόρ από τον Παναθηναϊκό!

Τρία Μίλια: Νεκρός ο Μάρκος-Αυτός τον σκοτώνει!