Η Κάτια Ζυγούλη, το επιτυχημένο μοντέλο και σύζυγος του Σάκη Ρουβά, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε στο σόου του ΣΚΑΪ, The Voice, μίλησε στο περιοδικό InStyle και στη δημοσιογράφο Αννούσα Μελά τόσο για την καθημερινότητά της όσο και για τα σχέδια που έχει για το μέλλον.

Επιπλέον, η μητέρα τεσσάρων παιδιών, απάντησε στην ερώτηση αν πιέζεται από τη δημοσιότητα και πώς διαφυλάττει την ιδιωτικότητά της λέγοντας ότι μέσα στα χρόνια άλλαξαν πολύ τα δεδομένα με τα social media. Τόσα καθημερινά στιγμιότυπα απλόχερα χαρισμένα στα προφίλ τους, που δεν έχουν λόγο να περιμένουν οι φωτογράφοι πια έξω από το σπίτι τους για ένα κλικ. Παλιότερα, στα backstage των shows, οι φωτορεπόρτερ έρχονταν και συζητούσαν. Μετά από καθημερινή τριβή,  πλέον μπορούσαν να συζητήσουν σε ένα πολύ ανθρώπινο επίπεδο. Ηξερε ποιος έχει παιδιά, ποιος χώρισε με τη γυναίκα του, ποιος περνάει δύσκολα. Υπήρχε μια σχέση σεβασμύ ισορροπημένη.

Υπήρξαν, βέβαια όπως αναφέρει και εξαιρέσεις. Αυτό όμως που της κοστίζει είναι το τώρα και τα κινητά των απλών ανθρώπων οι οποίοι σηκώνουν την κάμερα του κινητού χωρίς καμία διάκριση. Μάλιστα, όπως αφηγήθηκε πρόσφατα συνέβη σε εστιατόριο που ήταν μαζί με τα παιδιά και επειδή το είδε πήγε στην κυρία και της ειπε «παρακαλώ, αν θέλετε φωτογραφία με τον Σάκη μπορείτε να τη ζητήσετε, αλλά μη βγάζετε τα παιδιά».

Ο κόσμος ενθουσιάζεται, όπως χαρακτηριστικά λέει η Κάτια Ζυγούλη και δεν μπορεί να νιώσει πως αυτή είναι μια οικογενειακή στιγμή.

Επιπλέον, κάτι που έπρεπε να επιλέξει το ζευγάρι είναι αν θα έχουν μία φυσιολογική ζωή και ταυτόχρονα με κάποιο τρόπο να εκθέτουν και τα παιδιά, ή αν θα έπρεπε να βγαίνουν χωριστά. Τελικά διάλεξαν το πρώτο…

Όλες οι ειδήσεις

Παραλία – ΕΡΤ: Ανατροπή – Τότε θα κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη σειρά

Καιρός: Για χειμωνιάτικο σκηνικό μας προετοιμάζει ο Αρναούτογλου – Ενισχυμένοι βοριάδες τη Δευτέρα

Φαίη Σκορδά: Αυτές τις συνεντεύξεις ετοιμάζει για να χτυπήσει κόκκινο στην τηλεθέαση