Κατερίνα Καινούργιου: Το όνομα της παρουσιάστριας της εκπομπής του ALPHA,  Super Κατερίνα, αλλά και του πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη, αλλά και της Δανάης Μπάρκα, αναφέρθηκαν στη συνέντευξη που έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στο κανάλι του Fipster στο YouTube.

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι φίλος του Φίλιππου Τσαγκρίδη, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» την επομένη της συνέντευξης.

«Εμένα δεν με πείραξαν αυτά που είπε για μένα. Όντως είναι φίλος του πρώην συντρόφου μου, δεν έχει να κάνει, και τον γνωρίζει χρόνια από το σχολείο. Και μια χαρά τον έχω δει τον Στέφανο πολλές φορές έξω και έχω καλή σχέση μαζί του» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Μάλιστα η ίδια ρώτησε τον συνεργάτη της, Γιάννη Πουλόπουλο αν του άρεσε η συνέντευξη με εκείνον να απαντάει, «ναι».

Ωστόσο, όπως ήταν φυσικό, αναφέρθηκε στην ερώτηση που έκανε ο Fipster στον Στέφανο Κασσελάκη, για τις σχέσεις Καινούργιου – Μπάρκα με έμμεση αναφορά στην περίοδο που η Δανάη Μπάρκα εθεάθη με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να ανταλλάσσουν φιλιά.

«Τα προβλήματα των νέων δεν είναι η Δανάη Μπάρκα και η Κατερίνα Καινούργιου. Χέστηκαν – συγγνώμη για την έκφραση. Πια δεν νοιάζουν κι εμάς» είπε η Kat Ken.

 

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε το απόσπασμα