Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου χώρισε με τον Snik αλλά με ποιον έχει δεσμό; Μάλλον με κάποιον φοβερό ηθοποιό!

Ο χωρισμός της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τον SNIK, είναι οριστικός παρά το γεγονός πως εξακολουθούν να συναντιούνται λόγω του σκύλου που είχαν υιοθετήσει μαζί. Ωστόσο με ποιον έχει δεσμό;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου- Με ποιον έχει δεσμό;

Τώρα η παρουσιάστρια του ALPHA μάλλον έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, και έχει  έρθει πιο κοντά με έναν πασίγνωστο ηθοποιό!

Μάλιστα έχει απασχολήσει πολύ τα Μέσα τη χρονιά που πέρασε, λόγω των συγκλονιστικών του αποκαλύψεων αναφορικά με το κίνημα #metoo.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου- Με ποιον έχει δεσμό;

Ο λόγος για έναν ταλαντούχο και άκρως γοητευτικό ηθοποιό! Ποιος είναι αυτός; Είναι ο Δημήτρη Μοθωναίος.

Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί για τη φημολογούμενη σχέση του 38χρονου ηθοποιού με την 34χρονη Ηλιάνα.

Ωστόσο οι δυο τους ακολουθούν ο ένας τον άλλο στα social media. Αν τελικά ισχύει, μιλάμε για ένα από τα ομορφότερα ζευγάρια!

Σχετική ερώτηση δέχτηκε και η διαδικτυακή περσόνα Soula Glamorous από follower της. Μάλιστα η απάντησή της ήταν αποστομωτική!

«Ας τολμήσει να μου φάει τον γκόμεvο, εγώ τον είδα πρώτη!».

Ανάρτηση Σούλας

Ανάρτηση Σούλας

Στο μεταξύ παλιότερα η Ηλιάνα είχε λυγίσει με την εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου.

Απόσπασμα από την εξομολόγηση που έκανε ο Δημήτρης Μοθωναίος προβλήθηκε στον αέρα του Pop Up, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μην αντέχει και να «λυγίζει».

«Είναι πολύ σκληρό. Έχουν συμβεί σε έναν άνθρωπο πράγματα, που πραγματικά έχει προσπαθήσει στη ζωή του, έχει παλέψει, έχει ένα βήμα για να μιλήσει και αυτό δίνει πολύ θάρρος και κουράγιο σε ανθρώπους που δεν το έχουν να βγουν και να μοιραστούν την κατάστασή τους. Βλέπεις ένα παιδί από μικρή ηλικία που έχει περάσει δύσκολα, που όπως είπε, ένα παιδί δεν ξέρει τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, δεν ξέρει τι είναι φυσιολογικό και τι όχι», είπε με δάκρυα στα μάτια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.