Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που μετά την παρουσίαση του «Love Island» επέστρεψε στα τηλεοπτικά δρώμenα ως κριτής του «My Style Rocks», μίλησε στο περιοδικό «OK» και τον Γιώργο Πράσινο και αναφέρθηκε σε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα, γύρω από την προσωπική της ζωή.

Θυμίζουμε ότι το μοντέλο και παρουσιάστρια είχε δώσει δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τον αρχιτέκτονα Γιάννη Καραβασάνη, η οποία είχε ξεκινήσει το 2010. Εν τέλει ο γάμος τους είχε τελεστεί το 2015 στο Λος Άντζελες,  το 2018, όμως, χώρισαν. Τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο τους είδαμε και πάλι μαζί.

Στη συνέντευξη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ρωτήθηκε σχετικά: Είσαι ερωτευμένη με τον άνθρωπο που είχες παντρευτεί: «Ναι είμαι πολύ καλά», απάνησε εκείνη για να ρωτηθεί επιπλέον: Είχατε χωρίσει επίσημα; «Είμαστε πάρα πολύ καλά. Αυτός ο άνθρωπος δεν ανήκει στον δικό μα χώρο, έχουμε υπάρξει παντρεμένοι, είμαστε διαζευγμένοι και τώρα είμαστε σε σχέση».

Επίσης κλήθηκε να σχολιάσει για αν είχε βγάλει από το μυαλό της αυτόν τον άνθρωπο; «Ναι δεν το περίμενα. Στο μυαλό μου είχε κλείσει οριστικά».

Εξάλλου η Ηλιάνα απάντησε στην ερώτηση για το αν διασκεδάζει σαν μια κοπέλα της ηλικίας τη και αν έχει κάποιο απωθημένο: «Η μόνη που κατάχρηση είναι οτι τρώω junk food που είναι το αγαπημένο μου. Πατάτες τηγανητές, μπέργκερ, πίτσα, τρώω μόνο τέτοια. Δεν τρώω καλομαγειρμένο φαγητό. αλλα θα προσπαθήσω να το αλλάξω. Πιο νέα επειδή ήμουν συγκεντρωμένη στη δουλειά μου, θεωρούσα πως το να διασκεδάζω και να βγαίνω, να ξεφεύγω και να είμαι ντυμένη την επoμένη και να είμαι νυσταγμένη θα μου έκανε κακό στη δουλειά μου και δεν θα ήμουν φρέσκια ή δεν θα ήμουν επαγγελματίας. Οπότε το έχασα αυτό στα ωραία μου χρόνια, 20 με 30. Συνειδητά είχα αποφασίσει να κάνω αλλου είδους ζωή. Τα τελευταία χρόνια όμως πλησιάζοντας τα 35 -τα κλείνω στις 5 Φεβρουαρίου- και αναλογιζόμενη τι δεν έχω ζήσει – και από φόβο μην το βρω μπροστά μου- τώρα βγαίνω περισσότερο. Πάω για φαγητό με τους φίλους μου, ξενυχτάω, θα χορέψω, θα τραγουδήσω και θα περάσω καλά. Παντου πάω. ακολουθώ την παρέα», κατέληξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.