Η Ηλιάνα Μαυρομάτη, η ηθοποιός που την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα απολαύσουμε στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που θα προβληθεί στον ALPHA διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media και ειδικότερα στο Instagram.

Ο ALPHA ενισχύει τη μυθοπλασία του με μια ακόμη μεγάλη παραγωγή που αποτελείται από ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση τηs Κατερίναs Φιλιώτου και σε σενάριο Γιάνναs Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή.

Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και του τίτλους ντύνει με τη φωνή τηs η Γιώτα Νέγκα που ερμηνεύει εξαιρετικά τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει», σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη, υπό την υψηλή καθοδήγηση του μεγάλου συνθέτη.

Στη σειρά η Ηλιάνα Μαυρομάτη υποδύεται την Ζέτα.

«Είμαι η Ζέτα. Τραγουδάω πολλά χρόνια κι έχω ένα αρκετά σκοτεινό και βεβαρυμένο παρελθόν».

Η ηθοποιός, που είνα κόρη των επίσης ηθοποιών Λίλας Καφαντάρη και του Βασίλη Μαυρομάτη, έχει ένα πλούσιο βιογραφικό τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο.

Ωστόσο αυτό που μας έκανε μεγάλη εντύπωση είναι οι καλλιτεχνικές φωτογραφίες της στο Instagram κάποιες από τις οποίες σας παρουσιάζουμε.

Alpha: Αυτή η νύχτα μένει- Η υπόθεση
Ο Αντρέαs και η Στέλλα είναι δύο νέα παιδιά, στην αυγή τηs νέα χιλιετιαs, με μοναδικά κοινο στοιχείο τον έρωτά τουs. Ο Αντρέα αρκείται στο ψιλικατζίδικο του. Η Στέλλα φιλοδοξεί να γίνει σπουδαία τραγουδίστρια, να δει το όνομά τηs στις μαρκίζεs των μαγαζιών τηs παραλιακήs και να βγάλει δίσκο. Για τον Αντρέα η παρουσία και μόνο τηs Στέλλας είναι αρκετή, για εκείνη όμωs η καριέρα έχει προτεραιότητα απέναντι στον έρωτα. Οταν η Στέλλα φεύγει για την επαρχία, αφού από κάπου πρέπει να κάνει την αρχή, ο Αντρέαs αποφασίζει να οργώσει τα σκυλάδικα τηs Βόρειας Ελλάδαs για να τη βρει και να τη φέρει πίσω, περιπλανώμενοs στα μέρη της νυχτερινηs διασκέδασηs. Σύντομα η Στέλλα απογοητεύεται από τους ανθρώπους της νυχτερινής ζωής και επιστρέφει στον Ανδρέα.