Η Ιφιγένεια Πιερίδου και ο Νίκος Μέλλος γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν παράφορα στα γυρίσματα της σειράς η Γη της Ελιάς.

Εδώ και περίπου έναν χρόνο, που είναι ζευγάρι, η σχέση τους οδεύει από το καλό στο καλύτερο. Ενδεικτικό είναι ότι από την πρώτη στιγμή έμεναν μαζί στην Κύπρο, όπου πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα.

Ωστόσο, οι δυο τους αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στον τρίτο κύκλο της σειράς. Επέστρεψαν από το Νησί της Αφροδίτης ανυπομονώντας να απολαύσουν τις κοινές καλοκαιρινές διακοπές τους μαζί με τους συναδέλφους τους στη Γη της Ελιάς Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρο Σκουρλέτη, οι οποίοι επίσης είναι ζευγάρι.

Όλοι μαζί γύρισαν σητν Ελλάδα, με τελευταίο σταθμό τους την Ικαρία. Εκεί, λίγο πριν μπει ο Σεπτέμβριος, ο μήνας του restart και των αλλαγών, οι δυο τους έδωσαν τις γεμάτες τρυφερότητα και έρωτα υποσχέσεις τους, αφού αποφάσισαν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

Η δοκιμαστική περίοδος της συγκατοίκησης στην Κύπρο, άλλωστε, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και πλέον νιώθουν πιο σίγουροι και έτοιμοι για το επόμενο βήμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, η Ιφιγένεια και ο Νίκος βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση του νέου τους σπιτιού και σχεδιάζουν με την επιστροφή τους από τις διακοπές να δρομολογήσουν τη συγκατοίκησή τους.

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος πετσοκόβει τον Ιάσονα με ατάκα δηλητήριο κλέβοντας την περιουσία του

Ολυμπιακός: Ήρθε, είδε και αποχωρεί ο Μπρνιτς;

Η γη της ελιάς: Τέλος ο Κουράκος απο την αστυνομία – Η Μαρία στη φυλακή