«Αγριεύει» το πράγμα στη σειρά «Έρωτας φυγάς» που παρακολουθούμε από το κανάλι Open TV.

Στον δεύτερο κύκλο θα δούμε την κόντρα Ιάσονα και Μάρκο να συνεχίζουν τη σκληρή κόντρα τους για την Αλεξάνδρα, ωστόσο ο πόλεμος που θα ξεσπάσει ανάμεσα σε Μαργέτα και Ιάσονα θα ξεφύγει από κάθε όριο. «Δεν έχω πια παιδί» θα πει εκείνη. Μάνο και γιος σε πόλεμο!

Η κατάσταση ανάμεσά τους θα ξεφύγει τόσο που η Μαργέτα θα διώξει από τον αρχοντικό τον Ιάσονα, ξεκαθαρίζοντάς ότι δεν θέλει πια να την αποκαλεί μητέρα, αφού έχει… άλλη. Αντιθέτως θα δούμε οτι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τη νύφη της.

Παράλληλα η Μαργέτα θα δώσει ξεκάθαρη εντολή τους εργάτες της να μην του επιτρέψουν ξανά την είσοδο στο κτήμα. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να του δώσει ένα γερό μάθημα για το πώς είναι να σου στερούν τα παιδιά σου. Ο λόγος για τη Μυρσίνη και τον Γιωργάκη βεβαίως. Όπως έκανε κι εκείνος τότε, με τις ευλογίες της, βασανίζοντας ψυχολογικά την Αλεξάνδρα.

Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος πετσοκόβει τον Ιάσονα με ατάκα δηλητήριο κλέβοντας την περιουσία του

Και η μητέρα του Ιάσονα δεν θα σταματήσει εκεί. Είναι τόσο οργισμένη με τον υιό της που θα θέλει να αποχωρήσει από την εταιρεία και να δώσει τις μετοχές της σε ένα πρόσωπο που γνωρίζει ότι θα κάνει εξίσου έξαλλο τον Ιάσονα εφόσον γίνει συνεταίρος του. Ο λόγος φυσικά για τον Μάρκο!

«Είναι δικές μου οι μετοχές και θα τις κάνω ό,τι θέλω» θα δούμε να λέει η Μαργέτα στον Ιάσονα και εκείνος τις δίνει τελεσίγραφο ότι αν κάνει κάτι τέτοιο τότε θα χυθεί αίμα!

Στο πλευρό της μητέρας του σθεναρά ο Μάρκος Αποστολόπουλος που θα πάρει τον λόγο και θα «πετσοκόψει» τον Ιάσονα: «Είναι απλά μπίζνες, δεν χρειάζεται να το παίρνεις προσωπικά» του λέει και τον κάνει ακόμη περισσότερο μπαρούτι!

Όλες οι ειδήσεις

H παρουσιάστρια του Mega έβαλε μαγιό και τρέλανε κόσμο (ΦΩΤΟ)

Αυτό που πειράζει είναι ότι ο Άρης δεν εξαντλεί τις δυνατότητες που έχει ώστε να πετύχει τον στόχο του

Κάνε οτι κοιμάσαι – ΕΡΤ: Τα πρόσωπα κλειδιά που ανατρέπουν τα πάντα τη 2η σεζόν