Η Χριστίνα Παππά θα παίξει το ρόλο της «θανάσιμης πεθεράς» απέναντι στην πραγματική της νύφη, την ηθοποιό Άννα Μπεζάν. Πώς ακριβώς θα γίνει αυτό;

Το κανάλι του Open ετοιμάζει ένα νέο πρόγραμμα για την ερχόμενη σεζόν το οποίο θα θυμίζει κάτι από τις «οικογενειακές ιστορίες» που προβάλλονται στο Alpha.

Το πρόγραμμα θα αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια στα οποία το επίκεντρο θα είναι οι σχέσεις ανάμεσα στις πεθερές και τις νύφες τους. Η… αιώνια αυτή κόντρα (σύμφωνα πάντα με τα στερεότυπα) θα είναι το κεντρικό θέμα.

Όλες οι διαφωνίες, οι κόντρες αλλά και οι καλές στιγμές ανάμεσα στη μητέρα και στη σύζυγο του γιού της θα είναι η πηγή έμπνευσης των ιστοριών.

Στο πρωταγωνιστικό δίδυμο λοιπόν αναμένεται να δούμε τη Χριστίνα Παππά με την Άννα Μπεζάν που είναι στην πραγματικότητα πεθερά και νύφη. Οι δυο τους βέβαια έχουν πολύ καλές σχέσεις και μιλάνε πάντα με τα καλύτερα λόγια η μία για την άλλη, ιδιαίτερα μετά από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε το παιδί της Μπεζάν.

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας ταπεινώνει την Μαργέτα με την ερωμένη του πατέρα του

Ο παράδεισος των κυριών: Τέλος ο Άγης; Εξαφανίζεται – Δεν αναγνωρίζει το παιδί

Θήβα: Η κοινωνία «ξυπνάει» – Συγκλονιστική συμπαράσταση εκατοντάδων πολιτών σε οικογένεια που χάνει το σπίτι της από πλειστηριασμό