Ο Γρηγόρης Πετράκος φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και, μεταξύ άλλων, απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα για τη νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή, μετά τον χωρισμό από τη Θεοφανία Παπαθωμά.

Πιο συγκεκριμένα, στο τέλος της συνέντευξης στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Γρηγόρη Πετράκο: «Πώς είναι τώρα στη νέα συνθήκη με τα παιδιά που βλέπει χωριστά τα παιδιά; Είσαι προσαρμοσμένος; Ήταν δύσκολο ή εύκολο;».

Ο τραγουδιστής απάντησε: «Δεν υπάρχει καμία νέα συνθήκη. Με τη Θεοφανία έχουμε συμφωνήσει από κοινού να μη σχολιάζουμε καθόλου τα προσωπικά μας για να διαφυλάξουμε τα ευαίσθητα μέλη της οικογένειας. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Μένουμε όλοι μαζί. Δε θα σχολιάσω παραπάνω γιατί δεν θέλω να ανοίξω νέες συζητήσεις. Δεν υπάρχει κάποια νέα συνθήκη. Είμαστε μία φυσιολογική οικογένεια».

To ζευγάρι ήταν μαζί από το 2013 και κρατούσε τη σχέση του μακριά από τη δημοσιότητα, έχοντας προτεραιότητα την ανατροφή των δύο παιδιών τους: της 8χρονης Αγάπης και της 6χρονης Αθηνάς. Μαζί τους ζει και ο γιος της Θεοφανίας Παπαθωμά Αχιλλέας, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Γρηγόρης Πετράκος: Δείτε όσα είπε

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 13/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Ο Παναγιώτης Βαρούχας είπε κατά λάθος πως έπρεπε να αποβληθεί ο Ποντένσε στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός…

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Αυτό θα είναι το τέλος της σειράς