Σε βιαστικό κλείσιμο της ιστορίας κάθε ζευγαριού του «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» οδηγεί η αιφνιδιαστική απόφαση του Alpha να ολοκληρώσει οριστικά τη σειρά στο τέλος της σεζόν και να μην προχωρήσει σε 12η σεζόν όπως αρχικά είχε αποφασιστεί.

Όπως αναφέρει η RealNews, επιθυμία των συντελεστών της κωμικής σειράς ήταν το οριστικό φινάλε -όποτε αυτό θα έρθει- να έχει πανηγυρικό χαρακτήρα αντάξιο της θρυλικής σειράς.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι βασικοί συντελεστές της «Μουρμούρας» επιθυμούσαν να απευθύνουν προσκλητήριο σε όλους όσοι είχαν περάσει από τη σειρά από την πρώτη χρονιά έως και το τέλος, όπως η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η Ελένη Κοκκίδου και η Κλέλια Ρένεση, να κάνουν ένα «πέρασμα» ενόψει της αυλαίας.

Η αιφνιδιαστική απόφαση που ανακοινώθηκε στους συντελεστές τη Μεγάλη Τετάρτη δεν δίνει τον απαιτούμενο χρόνο για να οργανωθεί ένα πιο πανηγυρικό φινάλε.

Με δεδομένο ότι τα περισσότερα επεισόδια έχουν ήδη γυριστεί και πλέον υπολείπονται λίγα για το τέλος, η σειρά θα κατεβάσει αυλαία κλείνοντας απλώς με υποτυπώδη τρόπο τις ιστορίες των ζευγαριών.

Όλες οι ειδήσεις

Tv queen: Ο Κοκλώνης το πήρε απόφαση για το παιχνίδι

Ο γιατρός: Η απόφαση του ALPHA για τη διάρκεια του νέου κύκλου της σειράς

Eurovision 2024: Οι επιτροπές… έριξαν την Μαρίνα Σάττι – Δείτε πώς ψήφισαν!