Ο Γιώργος Λιάγκας είχε καιρό να απασχολήσει με τα προσωπικά του μιας και μετά το διαζύγιό του με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Φαίη Σκορδά, δεν είχε εμφανιστεί με κάποια αιθέρια ύπαρξη.

Ωστόσο, σήμερα (4/6) στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, σχολίασαν την φήμη που κυκλοφόρησε και θέλει την Μαρία Αντωνά να βρίσκεται σε νέα σχέση μετά το χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος προχώρησε όχι μόνο σε σχέση αλλά χώρισε κιόλας!

Σύμφωνα λοιπόν με τις φήμες και η δημοσιογράφος προχώρησε στη ζωή της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν, λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής αποκάλυψε μια φωτογραφία που κυκλοφορεί και δείχνει την Μαρία Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα σε βραδινή έξοδό τους να κάθονται δίπλα δίπλα. Όπως είπε υπονοείται πως ο παρουσιαστής του Πρωινού φέρεται να είναι ο νέος σύντροφός της.

«Εγώ που είναι σε επικοινωνία συχνή με την Μαρία και είχαμε συζήτηση πολλές, δεν είχε τύχει να της μιλήσω να την ρωτήσω αν ισχύει. Οπότε ξεκινάω λέγοντας ότι αυτό που θα πω δεν ξέρω αν ισχύει. Σήμερα ο δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Γιώργο Λιάγκα, υπονοώντας πως αυτό είναι το ζευγάρι. Είναι ο Γιώργος και το Μαράκι. Υπονοεί πως αυτό είναι το ζευγάρι και η Μαρία βγαίνει με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο Γιώργος μετά το διαζύγιό του δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ καμία του σχέση. Έχει και δυο μικρά παιδιά. Το σίγουρο είναι ότι κάνουν συχνή παρέα», είπε η παρουσιάστρια του Happy Day.

«Βλέπουμε δυο ανθρώπους να κάνουμε παρέα», σχολίασε λίγο αργότερα.

Γιώργος Λιάγκας: Δείτε το ρεπορτάζ